Un bărbat a deraiat o locomotivă în apropierea unui spital plutitor al armatei americane, pentru că i s-a părut suspect

Un bărbat a deraiat o locomotivă în apropierea unui spital plutitor al armatei americane, pentru că i s-a părut suspect

FOTO captură You Tube

Un mecanic al unei companii feroviare a deraiat intenţionat o locomotivă în apropierea Portului din Los Angeles, unde staţiona un spital plutitor al marinei SUA, pentru a atrage atenţia asupra unor operaţiuni guvernamentale suspecte legate de pandemia de coronavirus.

Locomotiva a lovit mai multe bariere şi garduri, a trecut pe sub un pod şi s-a oprit la 230 de metri de spitalului marinei militare americane Mercy. incidentul a avut loc marţi.
 
Nimeni nu a fost rănit.
 
 
Eduardo Moreno, 44 de ani, a recunoscut că a deraiat intenţionat locomotiva în preajma spitalului plutitor, întrucât considera suspectă prezenţa acestuia acolo.
 
„E o şansă care care o ai o dată în viaţă. Toată lumea se uită. A trebuit s-o fac. Oamenii nu ştiu ce se întâmplă acolo. Acum vor şti”, a spus bărbatul care a explicat că nu crede în ceea ce spune guvernul în privinţa prezenţei navei acolo.
 
Mercy, care a acostat săptămâna trecută în portul din Los Angeles, va asigura o mie de paturi de spital pacienţilor neinfectaţi în cazul în care spitalele regionale devin suprasaturate. 
 
Bărbatul, care lucrează la o companie feroviară, a fost acuzat de distrugere. FBI a deschis o anchetă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: