SUA: Opt persoane au fost ucise în statul Ohio, într-un atac armat comparat de autorităţi cu o execuţie VIDEO

SUA: Opt persoane au fost ucise în statul Ohio, într-un atac armat comparat de autorităţi cu o execuţie VIDEO

Poliţia a demarat o anchetă ca urmare a atacului armat comis într-o zonă rurală din Ohio

Opt membri ai unei familii, printre care un adolescent în vârstă de 16 ani, au fost împuşcaţi în cap vineri, într-o regiune rurală din Ohio, autorităţile comparând atacul armat cu o execuţie, transmite AFP, preluată de dhnet.be.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeriful comitatului Pike, Charles Reader, a afirmat, în timpul unei conferinţe de presă, că şapte cadavre au fost găsite, în primă fază, în trei locuinţe, ulterior fiind găsit corpul neînsufleţit al unei alte persoane într-o a patra casă.
 
Potrivit lui Reader, toate victimele au fost împuşcate în cap, unele dintre ele în timp ce dormeau. Singurii supravieţuitori din această familie care se aflau atunci în respectivele imobile sunt trei copii, unul în vârstă de numai patru zile, altul de şase luni, iar ultimul în vârstă de trei ani.
 
Deocamdată, nicio persoană nu a fost reţinută. De asemenea, poliţia nu ştie dacă este vorba despre un singur criminal sau despre mai mulţi. 
 
Totodată, nu există informaţii nici despre mobilul masacrului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările