Protestatarii au întârziat un vot cheie din Senatul SUA pentru abrogarea Obamacare

Protestatarii au întârziat un vot cheie din Senatul SUA pentru abrogarea Obamacare

Senatul SUA FOTO telegraph.co.uk

Mai mulţi protestatari au întârziat începerea unui vot cheie pentru abrogarea Obamacare, scandând „ucideţi acea lege, dar nu ne ucideţi pe noi” din galeria Senatului Statelor Unite, transmite Sky News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protestatarii au fost înlăturaţi din galerie, dar scandările acestora s-au auzit în continuare pentru câteva minute în plenul Senatului.

După ţipele de protest, senatorii au continuat să voteze pentru a începe dezbaterea deschisă a legislaţiei de abrogarea a Obamacare.

John McCain s-a întors la Washington să voteze privind legislaţia asigurărilor de sănătate, chiar dacă a fost diagnosticat săptămâna trecută cu o tumoare pe creier extrem de agresivă, oferind un impuls emoţional şi matematic important pentru eforturile republicanilor de a abroga Obamacare.

De asemenea, republicanii au mari şanse să înceapă dezbaterea pentru Obamacare, după ce mai mulţi senatori care s-au opus anterior au anunţat că vor vota pentru a dezbate public proiectul legislativ realizat în spatele uşilor înschise de către senatorii republicani, printre aceştia numărându-şi şi conservatorul Rand Paul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările