O femeie ţinută captivă a scăpat după trei luni de abuzuri datorită bileţelor pe care le lăsa în toaletele publice

O femeie ţinută captivă a scăpat după trei luni de abuzuri datorită bileţelor pe care le lăsa în toaletele publice

Femeia le-a spus poliţiştilor că acesta i-a confiscat telefonul şi a împiedicat-o să plece de lângă el FOTO Shutterstock

O femeie din SUA a fost salvată din mâinile unui bărbat care o ţinea captivă şi o abuza sexual de 3 luni, după ce a început să lase bileţele, în care cerea ajutor, în toaletele publice de pe teritoriul statului Pennsylvania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Pittsburgh, a fost arestat sub mai multe acuzaţii, inclusiv de viol, strangulare, agresiune sexuală, ameninţări şi sechestrare, scrie The Independent.

Primul bileţel a fost găsit pe 8 iulie, în toaleta unui magazin Walmart din Carnegie. Biletul avea numele femeii şi informaţia că este sechestrată de un bărbat pe nume Corey Brewer. Angajaţii magazinului au chemat poliţia, care a mers la domiciliul acestuia, însă nu a putut contacta suspectul, potrivit observatornews.ro.

 Apoi, pe 9 iulie, poliţia a reuşit să o contacteze pe victimă, dar apelul s-a încheiat când şi-au dat seama că femeia nu putea vorbi fără ca bărbatul să asculte. 

Poliţia de stat din Pennsylvania a fost chemată apoi la muzeul Fallingwater, pe 10 iulie, după ce un alt bilet a fost lipit pe oglinda din baia destinată femeilor. În bilet, femeia scria că este ţinută ostatică de la 1 mai şi le-a cerut poliţiştilor să nu renunţe la a o ajuta. 

„Dacă nu reuşesc să scap, să le spuneţi rudelor mele că le iubesc”, a scris ea. 

Într-un final, pe 11 iulie, poliţiştii au emis un mandat de percheziţie la locuinţa bărbatului, iar acolo au găsit-o pe victima sa. Femeia le-a spus poliţiştilor că acesta i-a confiscat telefonul şi a împiedicat-o să plece de lângă el. Identitatea ei nu a fost dezvăluită publicului.

Femeia ţinută captivă a fost agresată şi abuzată timp de trei luni În plângerea depusă ulterior la poliţie, ea a relatat că bărbatul a agresat-o sexual, a lovit-o cu pumnul şi a sugrumat-o de mai multe ori. Mai mult, bărbatul a ameninţat că o va ucide pe ea şi pe copiii ei dacă va încerca să plece. În plus, bărbatul i-ar fi făcut mai multe fotografii nud împotriva voinţei sale şi ar fi tăiat-o cu un cuţit la un picior. 

Corey Brewer este acuzat într-o audiere preliminară pe 22 iulie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările