Fantoma trecutului o bântuie pe Monica Lewinsky: o înregistrare audio şi scrisori de dragoste, nepublicate până acum

Fantoma trecutului o bântuie pe Monica Lewinsky: o înregistrare audio şi scrisori de dragoste, nepublicate până acum

Un nou detaliu din celebrul scandal sexual dintre Monica Lewinsky şi fostul preşedinte american, Bill Clinton, este scos la iveală de presa americană, chiar înainte de presupusul anunţ al candidaturii lui Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din 2016.

National Enquirer publică citate dintr-o înregistrare audio făcută de Monica Lewinsky după terminarea relaţiei sale cu preşedintele Clinton, care nu a mai fost auzită până acum şi nici distrusă după audierile din 1998.  

Caseta, care înregistrează cum tânăra stagiară de la Casa Albă încearcă cu disperare să îl atragă pe Clinton la o întâlnire cu ea, a fost obţinută de jurnaliştii de la National Enquirer de la un fost om de serviciu, angajat la Casa Albă de către prietenii Monicăi Lewinsky, în acea perioadă. 

Se credea că înregistrarea de patru minute, făcută în noiembrie 1997, a fost distrusă după ce scandalul sexual a ieşit la iveală în 1998, anunţă publicaţia americană.

Lewinsky susţine că a făcut această casetă pentru că „se săturase să îi mai trimită scrisori de dragoste“ preşedintelui. Înregistrarea, făcută la multe luni distanţă de momentul în care cei doi şi-au încheiat relaţia în martie 1997, prezintă o persoană foarte hotărâtă, care îl implora pe preşedintele căsătorit, să se întâlnească cu ea, spunându-i că va fi perseverentă pentru că „Vreau să te văd“.

Monica Lewinsky avea doar 22 de ani când şi-a început aventura cu preşedintele Bill Clinton, cu care a întreţinut de nouă ori raporturi sexuale în perioada noiembrie 1995 şi martie 1997. Detaliile relaţiei au ieşit la iveală în 1998 şi s-au transformat rapid într-un scandal sexual de proporţii, timp în care Lewinsky a devenit punctul central al furtunii politice şi a oferit o serie de interviuri marilor publicaţii.

Monica Lewinsky s-a mutat în Anglia în 2005, pentru a încerca să fugă de reputaţia creată în urma scandalului. Acolo, Lewinsky şi-a luat diploma de master şi a lucrat pentru Channel Five News, drept corespondent de ştiri.

Caseta şi scrisorile obţinute de publicaţia National Enquirer prezintă cum Monica Lewinsky este disperată să se vadă cu Bill Clinton, după ce aventura lor se încheiase. Pasaje din înregistrare citează:  

 „Dacă tot ştiu că vei fi singur mâine seară, am două propuneri pentru tine, şi ambele înseamnă că o să mă vezi. Aşa că acceptă!“

 „Pot să mă furişez rapid şi să avem o vizită drăguţă, pentru...ştii tu, 15 minute sau o jumătate de oră. Orice vrei tu. Mi-ar plăcea mult mult mult mult mult de tot...“

 „Cealaltă propunere a mea...poate mergem să vedem un film împreună şi să luăm eventual şi masa...sau ceva de genul ăsta“

 „Deci astea sunt două propuneri, şi nu mă poţi refuza pentru că sunt prea scumpă şi prea adorabilă şi în curând nu o să mai fiu aici, ca să apar oricând...“

 „Sunt foarte perseverentă, dar vreau cu adevărat să te văd...aş putea să îmi scot hainele şi să încep...“

Pasaje din scrisoare:

„Am fost foarte tristă când te-am văzut aseară - eram aşa furioasă pe tine, pentru că m-ai refuzat încă odată, şi totuşi, tot ce îmi doream era ca toată lumea din încăpere să dispară şi să mă iei în braţe. Te iubesc din tot sufletul, Bill!“

 „Ce am făcut ca să merit asta? Sunt deprimată din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat... Am pierdut enorm atât profesional, cât şi personal, şi sunt dată peste cap, pentru că relaţia noastră personală s-a schimbat şi asta mă doare atât de mult.“

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: