Joe Biden a afişat din greşeală o fiţuică pregătită de personalul său. Notiţele conţineau instrucţiuni specifice: „Faci comentarii scurte” FOTO

Joe Biden a afişat din greşeală o fiţuică pregătită de personalul său. Notiţele conţineau instrucţiuni specifice: „Faci comentarii scurte” FOTO

FOTO Arhivă / EPA-EFE

Imaginile cu notiţele preşedintelui american Joe Biden în vârstă de 79 de ani au fost surprinse de fotografi după ce el a ţinut foaia pe dos în timp ce se adresa, joi, în cadrul unei întâlniri cu directorii din industria eoliană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intitulat „Offshore Wind Drop-By Sequence of Events”, documentul îi deserveşte preşedintelui „să intre în Sala Roosevelt şi să salute participanţii”.
 
Pe foaie scrie: „ Te aşezi la locul TĂU”.
 
Include o notă „Presa soseşte” urmată de „TU faci comentarii scurte (2 minute).”
 
Apoi scrie „Presa pleacă” urmat de „TU îi pui o întrebare lui Liz Shuler, preşedinte, AFL-CIO”. (AFL-CIO fiind acronimul pentru The American Federation of Labor and Congress of Industrial Organizations)
 
Nota adaugă: „Liz se alătură [întâlnirii] virtual”. Ulterior, scrie „Mulţumeşti participanţilor” şi „Pleci”.
 
 
La începutul lunii martie, Biden a fost surpins cu o fiţuică care conţinea puncte de discuţie legate de comentariile sale despre preşedintele rus Vladimir Putin.
 
De asemenea, a fost văzut ţinând o fiţuică în timpul primei sale conferinţe de presă ca preşedinte anul trecut. Foaia includea fotografii ale jurnaliştilor prezenţi acolo cărora plănuia să lu se adreseze. Includea şi statistici despre proiectul de lege care viza infrastructura, scrie The Independent.
 
Fotografiile de la întâlnirea de joi au fost distribuite la scară largă de republicani şi conservatori pe reţelele de socializare, care au pus deseori sub semnul întrebării starea mintală a domnului Biden şi au batjocorit utilizarea de către acesta a unor astfel de foi.
 
Un sondaj realizat de ABC News / The Washington Post, publicat în ajunul discursului anual al domnului Biden din februarie, constata că 54% dintre americani nu credeau că are „ascuţimea mintală necesară pentru a servi în mod eficient ca preşedinte”.
 
În aceeaşi lună, 38 de republicani i-au cerut lui Biden să facă un test cognitiv şi să prezinte rezultatele publicului, scriind într-o scrisoare către preşedinte că sunt „îngrijoraţi de abilităţile tale cognitive şi mentale”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările