Imagini virale în România la protestul violent din SUA. Steagul românesc, fluturat de manifestanţi. Reacţia AUR

Imagini virale în România la protestul violent din SUA. Steagul românesc, fluturat de manifestanţi. Reacţia AUR

FOTO Captură

SUA a trecut în urmă cu câteva ore prin o serie de momente greu de crezut după ce susţinătorii fostului preşedinte Donald Trump au dat buzna în Congresul american, atacând simbolul democraţiei din SUA. Pe lângă aceste momente, în România s-a viralizat şi o fotografie în care se poate vedea drapelul românesc. Momentul a fost capitalizat de către susţinătorii AUR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de oameni s-au adunat miercuri, în Washington D.C, pentru a contesta rezultatul alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, în condiţiile în care Congresul s-a întrunit pentru a-l confirma pe Joe Biden drept noul preşedinte al Statelor Unite. 
 
 
Printre steagurile fluturate în faţa Capitolului s-a aflat şi un tricolor găurit în centru, simbol al Revoluţiei din 1989. Imaginile cu drapelul Românesc au apărut apoi şi pe Facebook, una dintre acestea fiind publicate şi pe pagina „Călin Georgescu, premierul nostru”, susţinută de către partidul AUR. 
 
„Tricolorul românesc este prezent astăzi în Washington D.C la marşul de susţinere a lui #Trump. 
Patrioţii americani au răspuns chemării de a protesta împotriva furtului electoral orchestrat de democraţi împreună cu China, Rusia, Iran, Germania, Franţa şi alte puteri vrăjmaşe şi s-au strâns precum moţii lui Horea, Cloşca şi Crişan sau Avram Iancu la Ţebea. România este alături de fraţii americani”, transmite AUR.
 


FOTO EPA-EFE


FOTO EPA-EFE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările