Harvey Weinstein, spitalizat după ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Harvey Weinstein, spitalizat după ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Weinsten a fost spitalizat după dureri în zona pieptului Foto Guliver / Getty Images (arhivă)

Harvey Weinstein, condamnat miercuri la 23 de ani de închisoare, a fost spitalizat la scurt timp după ce a fost încarcerat, scrie Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, el se află la Bellevue din New York, după ce a acuzat dureri la nivelul pieptului. În urmă cu o săptămână, în acelaşi spital, el a fost supus unei intervenţii pe cord.

Cel mai probabil, el va fi externat joi.

Fostul mogul de la Hollywood îşi va ispăşi pedeapsa în închisoarea Rikers.

Miercuri, Weisntein a primit sentinţa după ce a fost găsit vinovat, pe 24 februarie, de agresiune sexuală şi viol de gradul trei.

El a fost prezent miercuri în sala de judecată din Manhattan, unde a fost adus într-un scaun cu rotile.

„Sunt complet confuz”, a spus Weinstein în sala de judecată. „Cred că mulţi bărbaţi sunt derutaţi de toate astea... sentimentul pe care îl pierd mii de bărbaţi şi femei din cauza acestui proces. Sunt îngrijorat pentru ţara asta. Nu este o atmosferă demnă de Statele Unite ale Americii”.

Peste 80 de femei l-au acuzat în ultimii doi ani şi patru luni pe Weinstein de comportament sexual nepotrivit. Juriul de la New York a avut în vedere doar acuzaţiile formulate de două femei: Jessica Mann, fostă actriţă, şi Mimi Haleyi, fostă asistentă de producţie.

El a mai precizat că a avut relaţii de „prietenie serioasă” cu cele două femei care l-au acuzat. Acelaşi lucru a fost demonstrat, în timpul procesului, de avocaţii apărării şi nu a fost negat de reclamante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările