Un bodyguard al lui Putin s-a sinucis la Kremlin

Un bodyguard al lui Putin s-a sinucis la Kremlin

FOTO EPA-EFE

Un angajat al corpului de pază al preşedintelui Vladimir Putin s-a sinucis luni în interiorul Kremlinului, scrie presa rusă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vestea despre sinuciderea unui membru al Serviciul de Protecţie (FSO) al preşedintelui rus a apărut luni, pe surse. Marţi, un reprezentant al FSO a confirmat această informaţie. Potrivit acestuia, actul nu are nicio legătură cu activitatea profesională a sinucigaşului.

„Potrivit datelor preliminare, cauza sinuciderii angajatului FSO este de ordin personal”, a susţinut el, precizând că o anchetă a fost deschisă în legătură cu acest caz.

Sinucigaşul se numeşte Mihail Zaharov. Acesta activa în Divizia a V-a FSO, responsabilă de protecţia personală a lui Putin. Zaharov s-a sinucis în timpul programului de muncă, precizează Uawire.

Conform unor surse apropiate dosarului, gestul ar fi fost cauzat de indiferenţa conducerii FSO faţă de condiţiile precare de muncă, dar mai ales de numeroasele ore petrecute suplimentar la serviciu fără a fi remunerate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările