Patru persoane rănite, două prinse sub dărâmături şi alte 30 evacuate după o explozie într-un bloc din Rusia VIDEO

Patru persoane rănite, două prinse sub dărâmături şi alte 30 evacuate după o explozie într-un bloc din Rusia VIDEO

FOTO: Captură Video

Patru persoane au fost rănite, două au fost prinse sub dărâmături, iar alte peste 30 au fost evacuate după o explozie la un bloc de apartamente din oraşul rus Naberejnîe Celnî (Republica Tatarstan), situat la 930 km de Moscova, care a distrus parţial imobilul, au anunţat luni serviciile de urgenţă ruse. Acest incident, care a pornit de la o scurgere de gaze, nu este unul singular în Rusia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel puţin patru persoane au fost rănite, două au fost prinse sub dărâmături, iar alte peste 30 au fost evacuate, conform unui bilanţ preliminar realizat de filiala locală a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, anunţă Reuters, preluată de Agerpres.

Imagini video difuzate pe social media arată acoperişul şi o parte din cele două etaje superioare prăbuşindu-se, în timp ce lumini mai sunt încă aprinse în alte apartamente din clădire.

Exploziile în urma scurgerilor de gaze sunt relativ frecvente în Rusia din cauza infrastructurii învechite şi a reglementărilor precare de siguranţă, în luna septembrie două persoane pierzându-şi viaţa, iar alte trei au decedat ca urmare a unei deflagraţii produse câteva zile mai târziu într-o localitate din regiunea Lipeţk.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările