Prinţul Philip al Marii Britanii, din nou spitalizat, ca măsură de precauţie

Prinţul Philip al Marii Britanii, soţul reginei Elizabeth a II-a, a fost din nou spitalizat, ca măsură de precauţie, au anunţat miercuri reprezentanţii Palatului Buckingham, fără a face alte precizări despre starea prinţului consort, informează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 91 de ani, care îşi petrecea vacanţa în castelul Balmoral din Scoţia, alături de regina Elizabeth a II-a, a fost transportat la clinica din oraşul Aberdeen, a precizat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, care nu a precizat naturii bolii de care suferă prinţul Philip, scrie Mediafax.

"Aşteptăm ca ducele să facă analizele medicale", înainte de a oferi alte informaţii, a adăugat aceeaşi sursă.
Soţul reginei Marii Britanii a fost internat la începutul lunii iunie din cauza unei infecţii urinare, care l-a împiedicat să participe la o parte din festivităţile organizate la Londra pentru a marca jubileul de diamant al suveranei britanice.

În decembrie 2011, prinţul Philip a fost operat de urgenţă, pentru o arteră coronariană obstrucţionată, o intervenţie care l-a împiedicat să participe la sărbătorile tradiţionale de Crăciun cu familia regală.

Aflat la conducerea a 800 de asociaţii, ducele de Edinburgh a decis vara trecută să reducă puţin din obligaţiile sale.

El a însoţit-o totuşi pe regină în numeroase vizite pe care Elizabeth a II-a le-a efectuat în Marea Britanie cu ocazia jubileului de diamant.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările