Nicky Minaj a susţinut că vaccinul anti-Covid provoacă impotenţă, povestind de cazul unui bărbat din Trinidad şi Tobago. Ce au declarat autorităţile din acest stat

Nicky Minaj a susţinut că vaccinul anti-Covid provoacă impotenţă, povestind de cazul unui bărbat din Trinidad şi Tobago. Ce au declarat autorităţile din acest stat

Nicky Minaj a provocat discuţii aprinse după mesajul ei referitor la vaccin Foto Shutterstock

Nicky Minaj a postat pe Twitter despre cazul unui prieten din Trinidad şi Tobago care a devenit ipotent după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului, iar ulterior a fost părăsit de viitoarea sa soţie. Ministerul Sănătăţii din statul insular a respins afirmaţiile vedetei pentru că nu s-a descoperit niciun caz în care vreun pacient ar fi acuzat asemenea efecte adverse, informează The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În acest moment, nu există niciun caz de testicule umflate sau efect advers similar raportat în Trinidad, şi din câte ştim nicăieri în lume", a declarat ministrul Terrence Deyalsingh într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, transmite Digi24. 

Deyalsingh a spus că oficialii au pierdut timp cu investigarea acestei supoziţii, menţionând că „se iau toate în serios toate aceste afirmaţii". „Din păcate, am pierdut mult timp ieri investigând aceste afirmaţii false", a spus el.

Nicky Minaj a provocat discuţii aprinse după mesajul ei referitor la vaccin

„Vărul meu din Trinidad nu se va vaccina pentru că prietenul său s-a vaccinat şi a devenit impotent. I s-au umflat testiculele. Prietenul lui urma să se căsătorească în câteva săptămâni, acum nunta a fost anulată", a scris aceasta.

Minaj i-a încurajat pe cei 22,5 milioane de fani de pe Twitter să se asigure că sunt împăcaţi cu decizia de a se vaccina, nu să fie constrânşi.

Motivul pentru care Minaj nu a fost la Met Gala este legat de faptul că nu s-a vaccinat.

Într-o postare anterioară, cântăreaţa a explicat că nu a participat la Met Gala, întrucât nu este vaccinată. „Dacă mă voi vaccina, nu va fi pentru Met Gala. Va fi după ce consider că am făcut suficiente cercetări. Acum lucrez la asta. Între timp, dragii mei, aveţi grijă de voi", a scris Minaj pe Twitter.

Afirmaţiile sale au fost criticate de experţi din toată lumea, ea fiind acuzată că răspândeşte zvonuri false despre vaccinul împotriva COVID-19.

„Ar trebui să se gândească de două ori înainte să răspândească informaţii care nu au nicio bază", a declarat doctorul Anthony Fauci pentru CNN.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările