Incendiu uriaş în Antalya. Turist: „Afară nu se poate respira!” VIDEO

Incendiu uriaş în Antalya. Turist: „Afară nu se poate respira!” VIDEO

Sute de români îşi petrec concediul în această perioadă a anului în Antalya Captură YouTube

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit marţi în provincia Antalya, în sudul Turciei. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului puternic şi au ajuns să ameninţe hoteluri pline cu turişti în această perioadă a anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu uriaş ameninţă locuitori şi turişti din oraşul Manavgat, provincia Antalya, unde temperaturile au depăşit 40 de grade Celsius în ultimele zile.

Mai multe cartiere au fost evacuate, iar turiştii au fost sfătuiţi să evite deplasările.

Două avioane, 15 elicoptere, şase buldozere şi 106 maşini de pompieri participă la stingerea focului.

„În Antalya, Manavgat este incendiu de vegetaţie. Am filmat din camera hotelului. Afară nu se poate respira! Ghidul local ne-a spus să rămânem în hotel. Marea majoritate a turiştilor sunt în hotel. Elicopterele se îndreaptă spre locul în care a izbucnit incendiul. 15 elicopterele şi alte câteva avioane survolează cerul. Noi suntem la 15 km de acel loc. Se tot întrerupe şi curentul la câteva minute, iar 5 străzi din apropiere sunt evacuate. Am înţeles că flăcările au ajuns aproape de benzinăriile autostrăzii Antalya Alanya”, a scris Alin pentru Fii Observator.

Manavgat este situat la circa 70 de kilometri de oraşul Antalya.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările