Sora prinţului moştenitor Mohammed bin Salman va fi judecată la Paris, după ce i-a ordonat gărzii sale de corp să ia la bătaie un muncitor

Sora prinţului moştenitor
Mohammed bin Salman va fi judecată la Paris, după ce i-a ordonat gărzii sale de
corp să ia la bătaie un muncitor

Mohammed bin Salman FOTO Getty Images

Sora prinţului moştenitor saudit Mohammed bin Salman va fi judecată într-un tribunal din Paris, luna viitoare, pentru că i-ar fi ordonat gărzii sale de corp să agreseze un muncitor, în capitala Franţei, a declarat o sursă legală pentru AFP, miercuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dosarul deschis pe numele prinţesei Hassa bint Salman are legătură cu o presupusă agresiune care a avut loc în apartamentul său din zona de lux a Bulevardului Foch, din vestul Parisului, în septembrie 2016.

Procesul va începe pe data de 9 iulie, potrivit aceleiaşi surse.

Victima a spus că a fost angajată pentru a efectua lucrări de renovare în apartamentul prinţesei Hassa şi că aceasta s-a înfuriat după ce muncitorul a făcut o fotografie, acuzându-l că vrea să o vândă presei.
Muncitorul susţine că prinţesa i-a ordonat apoi gărzii sale de corp să-l ia la bătaie.

Publicaţia Le Point a spus că victima a primit pumni în faţă, mâinile i-au fost legate şi a fost forţată să sărute picioarele prinţesei. Instrumentele cu care-şi desfăşura munca i-au fost confiscate înainte să plece.

Garda de corp a fost pusă sub acuzare pe 1 octombrie, 2016, pentru infracţiuni legate de violenţă, furt, ameninţare cu moartea şi reţinerea unei persoane împotriva voinţei sale. 

Probabil că prinţesa nu va fi prezentă la proces, ea nefiind prinsă în urma mandatului internaţional de arestare, emis în 2017 pe numele său.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările