Reuniune emoţionantă: O fetiţă îşi revede mama, soldat în armata Ucrainei VIDEO

Reuniune emoţionantă: O fetiţă îşi revede mama, soldat în armata Ucrainei VIDEO

Sursă foto: captură Twitter - Defence of Ukraine

Momentul în care o fetiţă de doar câţiva anişori îşi revede mama, soldat ucrainean, a fost surprins în imagini, ce au devenit virale pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Războiul din Ucraina lasă urme adânci în sufletele şi vieţile multor oameni, dar mai ales în cele ale copiilor, care de multe ori rămân fără părinţi, fie temporar, atunci, când pleacă pe front, sau definitiv, atunci când adulţii îşi găsesc sfârşitul pe câmpul de luptă. 
 
Videoclipul în care fetiţa arată o bucurie de nedescris la vederea mamei ei a fost postat pe reţelele de socializare de armata ucraineană.
 
„Milioane de copii ucraineni aşteaptă întoarcerea victorioasă a părinţilor lor din război. Împreună putem aduce această zi mai aproape!”, este mesajul armatei postat alături de imaginile video. 
 
Până în prezent, cel puţin 339 de copii ucraineni au fost ucişi de la începutul războiului declanşat de Vladimir Putin pe data de 24 februarie. 
De asemenea, 611 copii au fost răniţi până pe 25 iunie, potrivit datelor transmise de Procuratura Generală. Însă numărul acestora ar fi mult mai mare, întrucât cifrele nu includ şi victimele din zonele unde ostilităţile sunt în desfăşurare şi din zonele ocupate de ruşi, a mai transmis procuratura citată de Kyiv Independent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările