Prinţul William, cu gândul la bebeluş şi în timp ce joacă polo

Prinţul William, cu gândul la bebeluş şi în timp ce joacă polo

Prinţul William s-a gândit mai mult la scutece decât la jocul de polo FOTO Reuters

Prinţul William le-a oferit invitaţilor la o partidă caritabilă de polo, sâmbătă, primele sale impresii în calitate de tată, precizând că mintea lui a rămas blocată în „modul bebeluş” după venirea pe lume a fiului său, conform Associated Press.


William juca alături de fratele său Harry în cadrul Audi Polo Challenge, într-un meci organizat la Ascot. Acest meci de polo călare a fost organizat la mai puţin de două săptămâni după ce soţia sa, Kate, a adus pe lume primul lor copil, prinţul George, iar William le-a mărturisit spectatorilor că „se simte bine să mai iasă din casă” în timpul săptămânii.

Prinţul în vârstă de 31 de ani a reuşit să înscrie punctul decisiv pentru echipa de polo din care a făcut parte şi după meci a primit o crosă de polo în miniatură pentru băiatul său. Când a primit cadoul, prinţul a întrebat dacă nu poate primi şi nişte scutece, explicând că „trebuie să iau câteva pachete în drum spre casă”.

Cât despre performanţa sa pe terenul de polo, prinţul a susţinut că era în „modul bebeluş” în timpul partidei, gândindu-se mai mult la scutece decât la joc, notează Associated Press. 

Această partidă de polo a fost prima ieşire în public pentru prinţul William după naşterea fiului său.
 

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările