Plângeri împotriva BBC pentru că alocă prea mult timp decesului prinţului Philip

Plângeri împotriva BBC pentru că alocă prea mult timp decesului prinţului Philip

FOTO Getty Images

BBC a anunţat sâmbătă că a primit reclamaţii în legătură cu acoperirea mediatică a decesului prinţului Philip, unii considerând-o excesivă şi declarându-se nemulţumiţi de bulversarea programelor postului, informează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Canalele publice şi-au întrerupt programele vineri timp de câteva minute după anunţul Palatului Buckingham despre moartea soţului reginei Elisabeta a II-a şi consacră de atunci evenimentului o parte importantă din timpul de emisie.

„Primim plângeri în legătură cu o acoperire televizată excesivă a decesului alteţei sale regale prinţul Philip, duce de Edinburgh”, explică pagina site-ului BBC dedicată reclamaţiilor.

Pe Twitter, mai mulţi internauţi au reproşat BBC că se comportă ca un canal de propagandă demn de Uniunea Sovietică. Alţii, în schimb, apără postul în acest caz, apreciind că este vizat de atacuri injuste având în vedere importanţa evenimentului.

Un purtător de cuvânt al BBC a refuzat să comenteze subiectul.

Prinţul Philip a decedat vineri, la vârsta de 99 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările