Doliu în familia unor români din Anglia. Băieţelul lor de doar cinci ani a fost înjunghiat mortal

Doliu în familia unor români din Anglia. Băieţelul lor de doar cinci ani a fost înjunghiat mortal

FOTO Shutterstock

Doliu în familie unor români din Anglia, după ce băieţelul lor, Mario, în vârstă de cinci ani, a fost înjunghiat mortal în casa lor din Poplar Road, Earlsdon. O femeie în vârstă de 49 de ani, o cunoştinţă a familiei, a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Părinţii lui David-Mario, Cristina şi Dorinel, l-au descris drept „cel mai frumos copil din lume”.  "Zâmbea mereu de când se trezea şi până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze şi să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră şi este totul pentru noi doi”, au transmis părinţii lui Mario, conform BBC.

David-Mario se afla în grija femeii de 49 de ani în momentul incidentului, potrivit poliţiştilor britanici. 
 
El a fost găsit grav rănit, marţi seara, în jurul orei 18:00, când a fost confirmat decesul. 
 
După examinarea post-mortem s-a constatat că a murit în urma unei răni grave provocate prin înjunghiere.
 
Vecinii sunt şocaţi de teribila crimă.
 
„Nu putem înţelege cât de dureros e. (...) Comunitatea este şocată şi întristată de moartea acestui băiat. Continuăm să îndemnăm oamenii să evite speculaţiile pe reţelele de socializare sau să distribuie postări care, în cele din urmă, ar putea spori suferinţa familiei”, a declarat Ronan Tyrer de la poliţia din West Midlands.
 
Martorii spun că au văzut o femeie alergând într-un magazin Co-op din apropierea locuinţei strigând „Poliţia, poliţia! Copilul meu, copilul meu” înainte ca poliţiştii să descopere în mod tragic cadavrul băiatului la mai puţin de o oră după acest episod.

O persoană care a asistat la rugăminţile femeii a declarat pentru The Sun: „A intrat strigând după ajutor în jurul orei 17.20. A strigată să fie chemată poliţia şi apoi a plecat. Era într-o vizibilă suferinţă. Poliţia a fost chemată şi apoi au închis magazinul. Le-au spus tuturor să iasă din magazin. Cred că verificau camerele de supraveghere să îşi dea seama unde s-a dus această femeie. Nu ştiu cine a fost femeia – m-am gândit că trebuie să fi fost mama dacă a spus copilul meu”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările