Atac armat asupra unei maşini blindate pe o autostradă din Italia: autovehicule incendiate şi trafic blocat VIDEO

Atac armat
asupra unei maşini blindate pe o autostradă din Italia: autovehicule incendiate şi trafic blocat VIDEO

Atac armat asupra unei maşini blindate pe o autostradă din Italia. SURSA: Captură Video, Digi24.

Un atac cu explozibili şi împuşcături a avut loc luni, pe Autostrada A1 care leagă Modena de Bologna, în Italia. Hoţii au vrut să jefuiască o maşină blindată de transport valori. Aceştia au pus cuie pe asfalt, au incendiat mai multe autoturisme şi au folosit arme de foc. Potrivit autorităţilor, jaful a eşuat, însă hoţii au reuşit să scape. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, scrie La Stampa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hoţii înarmaţi au pus mai întâi cuie pe carosabil pentru a opri traficul şi maşina blindată. În total, şase maşini au ars. Apoi au forţat doi şoferi de camioane să blocheze drumul cu TIR-urile lor, conform Digi24.

Martorii au auzit câteva explozii şi câteva împuşcături, însă, potrivit autorităţilor, nu au fost răniţi. O coloană de fum de pe autostradă a fost vizibilă de la câţiva kilometri distanţă, porţiunea de autostradă a fost închisă în ambele direcţii şi traficul a fost deviat pentru a permite intervenţia autorităţilor.

Presa din Italia scrie că hoţii au tras în geamul blindatei dar nu au reuşit să îl spargă, iar cei doi agenţi de securitate s-au baricadat în interior, refuzând să deschidă uşile şi, prin urmare, să permită accesul hoţilor la bunuri (autorităţile nu au precizat ce conţinea transportul).

Hoţii au fugit cu două maşini albe în direcţia Bologna, fiind căutaţi de poliţişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările