Joe Biden, jignit de regimul de la Phenian într-un articol menit să-l susţină pe Vladimir Putin: Un „bătrân senil” şi „slab”

Joe Biden, jignit de regimul de la Phenian într-un articol menit să-l susţină pe Vladimir Putin: Un „bătrân senil” şi „slab”

Joe Biden FOTO EPA-EFE

Coreea de Nord a lansat o diatribă violentă împotriva preşedintelui american Joe Biden, pe care îl cataloghează drept un „bătrân senil” şi „slab”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regimul de la Phenian denunţă faptul că Joe Biden acuză Rusia de crime de război în Ucraina.
 
„Remarci atât de iresponsabile nu pot fi făcute decât de un descendent al yankeilor, cu un trecut de maestru în agresiune şi complot”, scrie KCNA, agenţia oficială a regimului condus de Kim Jon-un.
 
„Putem conchide că există o problemă cu capacităţile intelectuale şi că remarcile iresponsabile nu sunt decât dovada imprudenţei unui bătrân senil”, continuă KCNA.
 
„Viitorul Statelor Unite pare sumbru cu un om atât de slab la putere”, adaugă sursa citată.
 
Regimul de la Phenian susţine în mod deschis războiul dus de Vladimir Putin împotriva Ucrainei.

Unul dintre foarte puţinii aliaţi ai Kremlinului, Coreea de Nord susţine că Washingtonul este la „rădăcina” războiului din Ucraina.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările