Campania de vaccinare pentru coronavirus a început în Israel: Benjamin Netanyahu şi ministrul Sănătăţii, primii vaccinaţi

Campania de vaccinare pentru coronavirus a început în Israel: Benjamin Netanyahu şi ministrul Sănătăţii, primii vaccinaţi

Campania de vaccinare pentru coronavirus a început, sâmbătă seară, în Israel, primii care au fost vaccinaţi fiind premierul Benjamin Netanyahu şi ministrul Sănătăţii, Yuli Edelstein.

“Premierul Benjamin Netanyahu şi ministrul Sănătăţii, Yuli Edelstein, au fost primii din Israel care au primit vaccinul anticoronavirus, în această seară, la Centrul Medical Sheba. Premierul se numără printre primmii lideri ai lumii vaccinaţi pentru coronavirus”, se arată pe contul de Twitter PM of Israel.
 
Potrivit AFP, vaccinul administrat lui Netanyahu este cel BioNTech/Pfizer.
 
Premierul israelian a declarat că se gândeşte la “copiii care îşi fac griji pentru părinţii lor şi la nepoţii care vor să îşi îmbrăţişeze bunicii în realitate, nu pe Zoom”.
 
Netanyahu a precizat că a vrut să fie prima persoană din Israel vaccinată pentru a da un exemplu şi a încuraja populaţia să se vaccineze.
 
Israelul a raportat până acum peste 370.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 3.057 decese.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările