Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess

Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess

Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess, aflată în carantină în Japonia, a declarat ministrul japonez al Sănătăţii, Katsunobu Kato.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe nava aflată în carantină din 3 februarie, din 3.700 de persoane aflate la bord, deja 218 fuseseră depistate pozitiv cu noul coronavirus.
 
Sâmbătă, SUA a anunţat că urmează să evacueze cetăţenii americani aflaţi la bordul navei Diamond Princess, aflat în carantină în Japonia de la începutul lunii, din cauza epidemiei de coronavirus. 380 de persoane aflate pe navă ar fi de origine americană.
 
Washingtonul a precizat că va trimite un avion duminică, adăugând că aceste persoane vor trebui să stea în carantină încă 14 zile, la sosirea lor în SUA.
 

Joi ministrul japonez al sănătăţii a permis pasagerilor de 80 de ani sau mai în vârstă ca şi însoţitorilor lor să debarce înainte de sfârşitul perioadei de carantină în măsura în care sunt sănătoşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: