VIDEO „House of Cards“, serialul din care Ponta s-a inspirat pentru a-l ataca pe Iohannis într-o dezbatere televizată, revine cu sezonul trei

VIDEO „House of Cards“, serialul din care Ponta s-a inspirat pentru a-l ataca pe Iohannis într-o dezbatere televizată, revine cu sezonul trei

Kevin Spacey interpretează rolul lui Frank Underwood, un politician corupt FOTO outnoow.ch

Sezonul trei din „House of Cards“, serialul american din care Victor Ponta s-a inspirat pentru a-l ataca pe contracanditatul său la alegererile prezindenţiale 2014, Klaus Iohannis, cu ocazia primei dezbateri televizate a acestora, va avea premiera pe 27 februarie, anul viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Personajul principal al serialului, Frank Underwood, interpretat de actorul american Kevin Spacey, a avut câţiva duşmani pe drumul său nemilos către Casa Albă, dar are şi numeroşi admiratori care se vor bucura la auzul veştii că „House of Cards va reveni la sfârşitul lunii februarie, anul viitor.
 
Echipa din spatele serialului a făcut anunţul debutului noului sezon prin intermediul contului de Twitter. „House of Cards“ este primul serial difuzat exclusiv în variantă online care a atins performanţa de a fi nominalizat atât la Premiile Emmy, cât şi la Globurile de Aur. Până şi preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a recunoscut că este fan al serialului.
 
Aparent, acesta nu este singurul. Prima confruntare dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale 2014 a oferit un moment de déjà-vu după ce candidatul PSD a apelat la un procedeu folosit de actorul Kevin Spacey pentru a deturna cursul unei dezbateri televizate. În serialul american „House of Cards“, actorul, care îl joacă pe Frank Underwood, membru al Congresului Statelor Unite ale Americii, îi cere oponentului, Marty Spinella (Al Sapienza), să îi ceară scuze soţiei sale, în direct, după ce, cu câteva ore înainte, o cărămidă a fost aruncată în fereastra casei sale de un necunoscut, despre care Underwood spune că ar fi fost unul dintre acoliţii lui Spinella, lobbyist al uniunii dascălilor, totul petrecându-se în plină criză a profesorilor.
„House of Cards este o dramă politică americană, inspirată de romanul cu acelaşi nume al lui Michaels Dobbs. Acţiunea este plasată în zilele noastre, în Washington D.C., iar firul narativ urmează viaţa lui Frank Underwood, liderul democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres, care, după ce noul preşedinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, ia hotărârea de a se răzbuna pe cei care l-au trădat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările