Telekom propune Discovery o soluţie de a reintroduce canalele TV ale reţelei în grila de programe

Telekom propune Discovery o soluţie de a reintroduce canalele TV ale reţelei în grila de programe

Telekom FOTO Getty Images

Telekom Romania a anunţat că i-a transmis o soluţie companiei Discovery Networks de a reintroduce canalele TV ale reţelei în grila de programe, după ce negocierile pentru un nou contract au eşuat.

Ştiri pe aceeaşi temă

În decembrie 2019, Telekom România a anunţat că elimină din pachetele TVM şi TVL posturile Animal Planet, Discovery, Eurosport şi Food Network, între altele, şi introduce Euronews, National Geographic, Docubox, Viasat, Travel XP, Look Sport 2 şi Look Sport 3, potrivit news.ro. 

Vineri, Telekom a anunţat că a transmis o soluţie pentru reintroducerea canalelor Discovery.

„Având în vedere poziţia relevantă ocupată de Telekom pe piaţa de comunicaţii din România, şi luând în considerare minoritatea pasionată reprezentată de clienţii care urmăresc aceste canale TV şi care şi-au exprimat dorinţa de a continua să le urmărească, compania Telekom Romania este deschisă concilierii depline cu Discovery Networks”, se arată în scrisoare.

Astfel, Telekom Romania invită Discovery la discuţii privind crearea unei extra-opţiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery-Eurosport, pentru care fiecare client poate opta.

„De asemenea, Telekom Romania anunţă public faptul că tarifele pe care Discovery le va aplica pentru această extra-opţiune sau pentru pachetul suplimentar nu vor genera niciun profit sau comision tehnic pentru companie – ceea ce înseamnă că Telekom nu va adăuga nicio marjă la aceste tarife. Astfel, fiecare leu rezultat din acest tarif va merge direct către Discovery“, se arată în comunicat.

Telekom a subliniat că acesta este un apel public pentru a ajunge la o înţelegere în beneficiul deplin al clienţilor şi al tuturor românilor „expuşi accidental la campania publică injustă a Discovery“, prin care compania ar fi învinuit în mod eronat Telekom Romania, fără „a-şi asuma partea de responsabilitate“ pentru rezultatul negocierilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările