Pro TV a anunţat când va debuta al doilea sezon „Voce României Junior“

Pro TV a anunţat când va debuta al doilea sezon „Voce României Junior“

Prezentatorii Robert Tudor şi Mihai Bobonete, alături de membrii juriului, Andra, Marius Moga şi Inna FOTO Pro TV

Pro TV anunţă că al doilea sezon al show-ului „Vocea României Junior“ va debuta în această vară şi va fi difuzat vinerea, în locul „Românii au talent“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andra, Inna şi Marius Moga revin în scaunele de la „Vocea României Junior“  începând de vineri, 8 iunie, de la ora 20.30.

Mihai Bobonete şi Robert Tudor, prezentatorii show-ului, le promit telespectatorilor un spectacol plin de distracţie şi emoţie, cu voci impresionante. „Cred că «Vocea României Junior» este cea mai bună variantă a unei seri de vineri petrecute în familie. Veţi vedea momente amuzante, momente înduioşătoare, copii talentaţi, părinţi încordaţi, juriu excelent şi doi prezentatori unicat“, a spus actorul Mihai Bobonete. 

Magicianul Robert Tudor a trăit emoţii incredibile la filmări şi recunoaşte că multe voci pe care le-a auzit i-au dat fiori: „Ne-am distrat la filmările pentru cel de-al doilea sezon, iar acest lucru îl veţi vedea începând din 8 iunie. Pe lângă asta, am trăit nişte emoţii care pot fi greu de descris şi am cunoscut foarte mulţi copii cu voci care îţi dau fiori. O sa fie un sezon magic şi îmi doresc ca toţi cei care-l vor urmări să simtă exact ce am simţit noi şi să rezoneze cu fiecare poveste, cu fiecare moment şi cu fiecare decizie pe care antrenorii o vor lua.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările