Nickelodeon îşi întrerupe emisia şi invită copiii la joacă în aer liber

Nickelodeon îşi întrerupe emisia şi invită copiii la joacă în aer liber

Nickelodeon organizează un eveniment pentru copii, sâmbătă, la Grădina Botanică

Postul de televiziune pentru copii Nickelodeon îşi întrerupe emisia sâmbătă, timp de două ore, pentru a încuraja copiii să se deconecteze de la tehnologie şi să iasă la joacă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, pe 8 septembrie, Nickelodeon România invită copiii şi familiile lor să lase televizorul sau orice alt fel de ecran şi să se alăture Zilei de Joacă. Astfel, în intervalul 10.00 şi 12.00, canalul TV îşi întrerupe emisia pentru a face loc jocurilor şi distracţiei în aer liber, într-un eveniment organizat special în Grădina Botanică. Accesul este gratuit. 
 
Pe parcursul întregii zile (10:00-16:00), copiii şi întreaga familie sunt aşteptaţi cu o mulţime de activităţi distractive, alături de personajele lor îndrăgite, SpongeBob şi Dora, the Explorer, în mărime naturală. Aceştia îi vor ajuta să se bucure de o zi petrecută în aer liber, departe de micile ecrane.  Participanţii la eveniment vor putea alege să se implice în:
 
 
• Curse de alergare pentru copii:
 
- 3-5 ani – 50 de metri;
- 6-9 ani – 100 metri;
- 10-14 ani – 200 metri;
 
• Concurs - colecţie de timbre cu premii constând în diverse obiecte promoţionale Nickelodeon;
 
• Sărituri în castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) şi Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei);
 
• Sesiuni de Yoga pentru întreaga familie, disponibile din oră în oră!
 
• Concert trupa PAM PAM
 
 
„Ziua de Joacă – o zi petrecută în aer liber, departe de micul ecran, a devenit un eveniment simbol pentru Nickelodeon în toată lumea. Ne bucurăm că putem să îl aducem anul acesta şi în România. Credem foarte mult în importanţa jocului în dezvoltarea copiilor, cu atât mai mult a jocului în aer liber. Ne face plăcere să încurajăm acest lucru şi să fim alături de familii şi în momentele de joacă“, spune László Szűcs, Head of PR & Communications, Viacom International Media Networks CEE.
 
Ziua de Joacă se organizează anual în ţări din întreaga lume; în Europa, evenimentul s-a desfăşurat până acum de două ori în Ungaria şi de şase ori în Polonia, cu un mare succes de fiecare dată.
 
Mai multe informaţii despre evenimentul din Gradina Botanică sunt disponibile pe site-ul Nickelodeon România, precum şi pe pagina de Facebook dedicata evenimentului
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: