Liviu Vârciu si Andrei Ştefănescu, deghizaţi în trupa Andre. „Liberă la mare” a ridicat-o pe Andreea Bălan din scaun VIDEO

Liviu Vârciu si Andrei Ştefănescu, deghizaţi în trupa Andre. „Liberă la mare” a ridicat-o pe Andreea Bălan din scaun VIDEO

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu la „Te cunosc de undeva” / FOTO Antena 1

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, la Antena 1 i-a pus pe toţi cei 11 concurenţi ai show-ului într-o ipostază foarte dificilă. Având drept temă travesti-ul, niciunul nu a scăpat de o astfel de provocare, iar telespectatorii au avut ocazia să decidă cui îi este mai greu să joace acest gen: unui bărbat care trebuie să se epileze, să poarte unghii şi tocuri sau unei femei care trebuie să facă rost de masculinitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre cei care n-au scăpat de ironia Ruletei s-au numărat Liviu şi Andrei, care au fost nevoiţi să se transforme în trupa Andre şi nu oricum, ci chiar sub privirile critice ale uneia dintre membre – jurata Andreea Bălan.
 
„Sincron, ăsta e indiciul!”, a fost indicaţia pe care au primit-o de la Cristi, în vreme ce Ozana nu i-a încurajat nici ea: „Este o piesă foarte solicitantă, dacă o cânţi live, pentru că are fraze foarte lungi. Pe mine mă interesează să aveţi o dicţie foarte bună. Trebuie să furaţi respiraţia, mai ales pe strofă. Este foarte greu, pentru că aveţi şi foarte mult de dansat!”, le-a spus profesoara de canto. 
 
Citeşte pe Click.ro ce a făcut Andreea Bălan în timpul numărului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările