Jurnalistul Andrei Bălan a murit la vârsta de 47 ani

Jurnalistul Andrei Bălan a murit la vârsta de 47 ani

FOTO via Fanatik.ro

Ziaristul Andrei Bălan, în vârstă de 47 ani, a murit sâmbătă, 2 iulie 2022, din cauza unei boli necruţătoare. El a avut o experienţă de 25 de ani în presă, lucrând la toate publicaţiile de sport din România în prima parte a carierei sale, dar şi în presa generalistă şi online, în ultimii 10 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corpul neînsufleţit va fi depus luni la Biserica Sf. Mihai si Gavril, din Bulevardul Ghencea, numărul 41, urmând ca înmormântarea să aibă loc în cursul zilei de marţi, potrivit Fanatik.ro. 

 Andrei Bălan a lucrat ca reporter în presa sportivă, începând cu Sportul Românesc, continuând cu Gazeta Sporturilor, Prosport şi Libertatea, şi a ajuns la conducerea ziarului Sport Total, în 2007-2008, în calitate de Director General.

A continuat în presa scrisă generalistă, inclusiv în zona de online, coordonând departamentul de reporteri speciali de la Libertatea timp de 4 ani, după care, între 2012-2020 a lucrat la KanalD, iar în ultimii doi ani de viaţă pentru site-ul de ştiri Fanatik.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările