„Crede în bine“: Trăsniţii le-au adus zâmbetul pe buze unor copii defavorizaţi

Campania „Crede în bine“: Trăsniţii le-au adus zâmbetul pe buze unor copii defavorizaţi 

Trăsniţii de la Prima TV s-au alăturat campaniei Focus „Crede în bine“ şi au fost gazde pe platourile de filmare pentru câţiva copii de la Centrul de zi „Casa din Tei“ din Sectorul 2 al Capitalei.

Pentru câţiva prichindei proveniţi din familii defavorizate ziua de miercuri (9 septembrie) a început cu zâmbetul pe buze. Fani ai celui mai longeviv sitcom din lume, copiii au vizitat platourile de filmare ale Trăsniţilor de la Prima TV şi i-au cunoscut pe actori. Au fost întâmpinaţi de Grig Chiroiu şi Cătălin Marin, interpreţii personajelor Pupăză şi Vandame, care şi-au luat în serios rolurile de gazde.

„Am fost plăcut surprins să constat că micuţii ne urmăresc şi sunt foarte atenţi la detalii. Cunosc toate personajele. Ne-au povestit ce s-a întâmplat în episodul difuzat cu o seară înainte. Au fost foarte entuziasmaţi de vizita pe care ne-au făcut-o. Ne-am simţit bine împreună şi mi s-a demonstrat încă o dată că dacă faci bine, primeşti bine. Faptele bune vor fi mereu răsplătite pe măsură“, a spus Grig Chiroiu.

La scurt timp, micuţii au făcut cunoştinţă şi cu Raluca Guslicov şi Livia Taloi, pe care le-au îmbrăţişat şi le-au compleşit cu afecţiunea lor. Apariţia întârziată a lui Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşe, nu a fost trecută cu vederea. Copiii l-au taxat pe actor şi i-au arătat ceasul, reacţia lui stârnid hohote de râs.

„Am întârziat două minute şi mi-au bătut obrazul şi mi-au arătat ceasul pentru asta. Nu mai aveau răbdare. Am rămas plăcut impresionat de aceşti copii. Am cunoscut nişte micuţi speciali, foarte inteligenţi şi foarte bine educaţi, chiar dacă, din păcate, provin din medii sociale care-i defavorizează. Mi-a plăcut să le fiu partener de joacă şi mi-aş dori să ne întâlnim din nou“, a mărturisit Constantin Zamfirescu.

FOTO Prima TV

Din livingul Trăsniţilor, copiii au plecat împreună cu Raluca Guslicov şi Jean Lemne, alias comisarul Mateescu, la Ferma Animalelor, acolo unde aveau să descopere şi să înveţe o mulţime de lucruri noi şi interesante. Gazdele au fost extrem de primitoare, iar ghidul i-a învăţat pe micuţi ce este acela un mamifer, care este cea mai mare pasăre din lume, dar şi cea mai mică, şi cum se hrănesc animăluţele. Şi, pentru prima dată în viaţă, copiii au avut posibilitatea să se plimbe cu poneii şi să vadă un ou de struţ.

FOTO Prima TV

„Copiii au avut ocazia să înveţe o mulţime de lucruri despre animale şi păsări şi s-au arătat dornici să afle cât mai multe. Aceşti copii m-au surprins cu zâmbete şi îmbrăţişări, mi-au dat foarte multă energie pozitivă. Iar vizita la Ferma Animalelor m-a făcut să înţeleg că viaţa este făcută din lucruri mici, din bucurii mărunte şi că, de fapt, aşa reuşim să înţelegem ce este fericirea“, a spus Raluca Guslicov.

Există şi în oraşul tău copii proveniţi din familii defavorizate care sunt dornici să înveţe lucruri noi şi să se joace. Dacă vrei să le fii prieten, să le citeşti o poveste sau să-i ajuţi la lecţii, alătură-te campaniei Focus „Crede în bine“, realizată cu sprijinul programului educaţional Ajungem MARI şi al Primăriei Sectorului 2. Scrie pe adresa voluntar@ajungemmari.ro şi află cum poţi să te implici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările