Cine a câştigat cel de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva“ şi ce transformare i-a adus marele premiu VIDEO

Cine a câştigat cel de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva“ şi ce transformare i-a adus marele premiu VIDEO

FOTO Antena 1

Barbara Isasi (29 de ani), solista trupei Mandinga, a câştigat aseară cel de-al 13-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!“, de la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Transformarea artistei în Ali, personaj interpretat de Christina Aguilera, în musicalul „Burlesque“, a fost desemnată cea mai reuşită a marii finale.

„Niciodată nu m-aş fi gândit că o să câştig! A fost o surpriză totală! M-am emoţionat foarte tare. Colegii şi profesorii au fost super generoşi cu mine tot timpul şi sunt foarte mulţumită de echipa din care am făcut parte. Toţi colegii mei sunt minunaţi şi super talentaţi şi fiecare dintre ei merita să câştige. Le mulţumesc din suflet pentru că m-au susţinut să câştig acest sezon.“, spune câştigătoarea show-ului. 
 
FOTO Antena 1
 
Barbara Isasi s-a născut în Spania, la Madrid, şi a venit în România de doar trei ani de zile. Din anul 2016 este solistă a trupei Mandinga.
 
   
În marea finală, pe locurile următoare s-au aflat, în ordine: 
 
Mihai Trăistariu, care a cântat în travesti, precum Barbra Streisand, în rolul Dolly Levi, din musicalul „Hello, Dolly”; 
 
 
Connect-R, care a făcut spectacol cu un moment din musicalul „The Greatest Showman”, transformat în Hugh Jackman - Omul Spectacol; 
 
 
Raluka şi Ana Baniciu, care au fost Roxie şi Velma, alias Renne Zellweger şi Catherine Zeta-Jones, din „Chicago”;
 
 
Romică Ţociu, care l-a imitat pe idolul internaţional al cinematografiei, Charlie Chaplin.
 
 
În ultima gală a sezonului, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, finaliştii au primit puncte atât din partea juraţilor show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, dar şi a nefinaliştilor, Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghişan şi Jean de la Craiova. 
 
Aceştia din urmă au urcat şi pe scena finalei, cu momente speciale, susţinute alături de artişti precum Nico, Silvia Dumitrescu, Nidia şi Horia Moculescu şi Andreea Bălan. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: