Ce noutăţi anunţă Antena 1 pentru al doilea sezon „Asia Express“. Ce traseu vor parcurge cele 9 cupluri de vedete

Ce noutăţi anunţă Antena 1 pentru al doilea sezon „Asia Express“. Ce traseu vor parcurge cele 9 cupluri de vedete

FOTO Antena 1

Antena 1 pregăteşte un nou sezon al show-ului de aventură „Asia Express“. Spre deosebire de anul trecut, vedetele vor avea de această dată un nou itinerariu: peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka şi India.

Ştiri pe aceeaşi temă

O altă noutate este faptul că acum vor exista 9 perechi de vedete care să se lupte pentru marele premiu. 
 
Regulile concursului rămân însă neschimbate. Fiecare pereche va avea la dispoziţie 1 Euro pe zi, bani cu care trebuie să se descurce, să îşi găsească transport, cazare şi mâncare. 
 
Rugăminţile, farmecul personal şi puterea de convingere vor fi atuurile care îi vor ajuta pe cei 18 concurenţi să ajungă cât mai departe în marea competiţie şi să parcurgă o distanţă cât mai lungă din „Drumul Elefantului“. Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare, diferenţele culturale uriaşe, bariera de limbă şi condiţiile nu tocmai prietenoase le vor da mari bătăi de cap participanţilor. 
 
„Asia Express“ a fost prima oarã difuzat în anul 2004. De atunci şi până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţãri (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmãrit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevãrat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. 
 
Aventura „Asia Express“ va începe la Antena 1 în primăvara anului viitor. Show-ul este produs de echipa coordonată de Mona Segall şi Robert Lionte.
 
Cine ar putea fi noile cupluri de vedete pentru cel de-al doilea sezon 
 
Deşi Antena 1 nu a anunţat cine sunt noii concurenţi, se vehiculează deja numele mai multor cupluri de vedete care urmează să intre în competiţie. Potrivit click.ro, printre vedetele care vor concura la „Asia Express“ se numără cântăreaţa Ruby (29 de ani) şi iubitul ei, Cătălina Jojo Grama (37 de ani) şi soţul ei, actorul Paul Ipate (33 de ani). 
 
Solista Margherita de la Clejani (26 de ani) şi cântăreţul Şerban Copoţ (37 de ani) ar fi fost şi ei ofertaţi şi sunt gata de plecare. La fel şi cântăreaţa Anda Adam (38 de ani), alături de soţul ei, Adam Sorin Niculescu. 
 
De altfel, surorile Pavel, Claudia (Cream) şi Paula, vor fi cuplul rudelor, aşa cum au fost Cătălin Moroşanu şi fratele lui, iar doi foarte buni prieteni, actorii Anca Sigartău (51 de ani) şi Cosmin Seleşi (41 de ani) fac şi ei echipă în show-ul care va fi filmat în India. 
 
După ce primul sezon al emisiunii „Asia Express“ s-a filmat în Vietnam, Cambodgia, Laos şi Thailanda, potrivit unor informaţii obţinute de „Click!“, noua echipă de vedete se pregăteşte pentru o aventură în India. Astfel, odată cu această nouă locaţie şi numele show-ului va deveni „India Express“.
 
Cântăreţele Raluka (28 de ani), pe numele real Alexandra Raluca Nistor, şi Ana Baniciu (25 de ani) au câştigat primul sezon „Asia Express“, învingându-i pe Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. După o cursă contracronometru şi o serie de probe dificile, cele două câştigătoare au intrat în posesia marelui premiu – o amuletă în valoare de 30.000 de euro.
 
În prezent, cele două prietene sunt cocnurente în show-ul „Te cunosc de undeva“, de la Antena 1. 
 
Image result for raluka si ana baniciu
Raluka şi Ana Baniciu FOTO Antena 1
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: