Unde va avea loc cel de-al doilea sezon „Asia Express“: emisiunea îşi va schimba şi numele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express“, de la Antena 1, prezentat de Gina Pistol şi produs de Mona Segall, va avea parte de câteva schimbări.

După ce primul sezon al emisiunii „Asia Express“ s-a filmat în Vietnam, Cambodgia, Laos şi Thailanda, potrivit unor informaţii obţinute de „Click!“, noua echipă de vedete se pregăteşte pentru o aventură în India. Astfel, odată cu această nouă locaţie şi numele show-ului va deveni „India Express“.

De asemenea, potrivit unor zvonuri, cântăreaţa Ruby (29 de ani) se va afla printre noii concurenţi. Cântăreaţa, care ar fi trebuit să apară într-un alt reality-show pregătit de Antena 1, „Ultimul trib“, avea însă de pus la punct detalii legate de noua ei locuinţă, aşa că a renunţat la aventura din Madagascar pentru cea din India.

Cântăreţele Raluka (28 de ani), pe numele real Alexandra Raluca Nistor, şi Ana Baniciu (25 de ani) au câştigat primul sezon „Asia Express“, învingându-i pe Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. După o cursă contracronometru şi o serie de probe dificile, cele două câştigătoare au intrat în posesia marelui premiu – o amuletă în valoare de 30.000 de euro.

image

Ana Baniciu şi Raluka, câştigătoarele primului sezon „Asia Express“ FOTO Antena 1

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite