Andreea Raicu: „Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult şi tot nu înţelegeam ce lipseşte”

Andreea Raicu: „Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult şi tot nu înţelegeam ce lipseşte”

Andreea Raicu FOTO TVR

Invitată în noua emisiune a Andreei Marin de la TVR 2, „Nu există nu se poate”, Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat la cariera în televiziune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua emisiune a Andreei Marin "Nu există nu se poate" este difuzată de luni până joi, de la 17.55. Andreea Raicu este invitata ediţiei ce va fi difuzată luni, 26 octombrie. În cadrul emisiunii, vedeta a dezvăluit care a fost motivul pentru care a renunţat la televiziune şi a mărturisit că a avut nevoie de terapie pentru a-şi da seama ce lipseşte în viaţa ei. 

„Aveam tot ce îmi doream şi aveam, cumva, viaţa la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ţi se garantează o viaţă fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situaţie financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relaţia care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam şi care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc şi să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viaţa din filme. Viaţa fără greşeală, dacă o priveai din exterior. Şi cu toate astea, nu simţeam aşa. Simţeam că lipseşte ceva… Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult şi tot nu înţelegeam ce lipseşte. Şi când te deschizi, viaţa îţi  aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente şi poţi să găşeşti răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a mărturisit Andreea Raicu. 

Cu un look de invidiat, Andreea Raicu a ajuns repede celebră. A câştigat locul 1 la finala naţională „Elite Model Look” şi premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizată la Seul, devenind astfel prima româncă recompensată cu un astfel de premiu. 
 
În 20 de ani, vedeta a moderat numeroase emisiuni TV, dar şi reality show-uri de succes: „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la ţară”. A decis însă să să se retragă pentru a se dedica „unui business care rezonează cu valorile mele”.

„Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani şi îmi amintesc că am fost prima dată la o probă şi m-am dus fără să ştiu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineaţă. Am luat proba şi următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente şi amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâţia ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înţeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a mai spus Andreea Raicu în emisiunea „Nu există nu se poate”.

Andreea Raicu FOTO TVR 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările