Justin Bieber revine pe scenă în 2020 şi va promova un nou album. Când are loc turneul

Justin Bieber revine pe scenă în 2020 şi va promova un nou album. Când are loc turneul

Foto Getty Images

Cântăreţul canadian Justin Bieber a anunţat că va reveni anul viitor pe scenă cu un turneu care va avea loc în America de Nord în perioada mai - septembrie şi prin care îşi va promova un nou album.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bieber, în vârstă de 25 de ani, a anunţat online, marţi, că va lansa pe 3 ianuarie single-ul „Yummy”, primul de pe viitorul lui album, al cincilea al cântăreţului. Titlul discului nu a fost încă dezvăluit.

El a mai spus că va întreprinde un turneu în SUA şi Canada anul viitor şi că urmează să apară într-un serial documentar.

Turneul va începe pe 14 mai, în Seattle, şi se va încheia pe 26 septembrie, în New Jersey.

Justin Bieber a luat o pauză de la muzică în 2017, după ce a anulat ultimele 14 concerte din turneul mondial „Purpose”. Anul acesta, el a fost invitat de Ed Sheeran pentru a cânta împreună single-ul „I Don't Care”, a lansat un remix al piesei „Bad Guy” a cântăreţei Billie Eilish şi a apărut alături de Ariana Grande la Coachella, în luna aprilie.

Cântăreţul canadian, care se descrie drept „cea mai nesuferită persoană din lume”, a vorbit anul acesta şi despre eforturile lui de a înfrânge depresia şi despre consumul de droguri.

Bieber a devenit cunoscut în adolescenţă, când s-a remarcat prin reinterpretări ale unor piese celebre. Primul lui EP, „My World”, a fost lansat în 2010. Muzica lui a fost, până acum, accesată audio online de peste 50 de miliarde de ori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: