Eliza G din Italia a câştigat trofeul Cerbul de Aur 2019: „Este o mândrie să cânt în limba română“. Lista completă a câştigătorilor VIDEO

Eliza G din Italia a câştigat trofeul Cerbul de Aur 2019: „Este o mândrie să cânt în limba română“. Lista completă a câştigătorilor VIDEO

Eliza G, castigatoarea trofeului Cerbul de Aur 2019 FOTO TVR

Eliza G (35 de ani) din Italia este marea câştigătoare a trofeului Cerbul de Aur 2019 şi a premiului de 25.000 de euro. Emoţionată, ea a declarat că este mândră că a cântat în limba română.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt foarte fericită şi este o mare onoare pentru mine să primesc trofeul Cerbul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voastră frumoasă şi a fost o mândrie să cânt în limba română“, a declarat câştigătoarea Cerbul de Aur 2019.
 
Eliza G a interpretat, în concurs, piesele „Creioane colorate“ (Feli) şi „Altro che favole“.
 
Trofeul Cerbul de Aur 2019 i-a fost înmânat câştigătoarei de Valer-Daniel Breaz, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale.
 
Câştigătorii Cerbul de Aur 2019 au fost decişi de un juriu format din Loredana Groza, Ricky Dandel, Viktor Lazlo, Erminio Sinni şi Vasile Şirli.
 
 

Alături de câştigătorul marelui trofeu, Festivalul Cerbul de Aur 2019 a avut şi alţi laureaţi:
 
Premiul I - Sara De Blue, din Austria
 
 
Premiul II - Ralfs Eilands, din Letonia
 

Premiul III - Monika Marija, din Lituania
 

Premiul special al publicului - Florin Răduţă
 

Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti - Alfie Arcuri, din Australia
 
 
Premiul presei acreditate la festival - Syuzanna Melqonyan, din Armenia
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările