Dan Byron a lansat EP-ul „Long Story Short” şi va susţine un concert online pentru a prezenta materialul - VIDEO

Dan Byron a lansat EP-ul „Long Story Short” şi va susţine un concert online pentru a prezenta materialul - VIDEO

Dan Byron FOTO Facebook

Dan Byron, solistul trupei byron, a lansat marţi EP-ul „Long Story Short”, care cuprinde patru piese înregistrate toamna aceasta, în propria casă, şi va susţine sâmbătă un concert de prezentare a materialului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele patru cântece tratează subiecte ca relaţia dragoste-ură cu locul de baştină, rasismul, impermanenţa şi încălzirea globală.

Piesele au fost scrise de Byron pentru diverse proiecte, pe parcursul ultimilor zece ani, însă nu au ajuns până acum pe niciun material de studio. Profitând de această perioadă, petrecută în mare parte acasă, le-a înregistrat.

Este un EP home made, o revizitare a unor cântece compuse în perioade complet diferite, dar care, luate împreună, se potrivesc contextului actual.

„Înregistrările au acoperit mare parte din toamnă, făcându-mi lipsa concertelor mai suportabilă, ţinându-mă în priză, dând zilelor un sens. Mi-am adus aminte de sentimentul pe care ţi-l dă casa în care locuieşti, de intimitatea aia imposibil de reprodus în studio pe care o surprinsesem şi pe «Priveşte cerul…», primul meu album solo”, a transmis Dan Byron.

Primul single de pe EP, „Home Sweet Home”, este însoţit de un videoclip montat de Dan Byron, un colaj de imagini.

„Long Story Short” este disponibil pentru streaming şi download pe toate platformele de distribuţie digitală.

Dan Byron va susţine, pe 21 noiembrie, de la ora 20.30, un concert online în care va prezenta EP-ul. Acesta va fi transmis pe pagina de Facebook a artistului.

Dan Byron este liderul şi vocalistul trupei byron, pe care a înfiinţat-o în 2006 şi alături de care a lansat până în prezent şapte albume de studio şi trei DVD-uri live.

Înainte de byron, a mai colaborat cu diverse proiecte, între care Kumm şi Urma, şi mai mulţi artişti, precum Alexandru Andrieş, Nicu Alifantis, Paula Seling, Luiza Zan şi Alexander Bălănescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările