Mirela Diaconu, la Adevărul Live: „Designerii români pot să vândă uşor în afară, piaţa din România este limitată“

Care au fost vedetele care au strălucit la premiile Oscar 

În fiecare an, gala premiilor Oscar propune, pe lângă decernarea mult râvnitelor statuete aurite, şi un alt subiect de discuţie: ţinutele în care actorii de la Hollywood au defilat pe covorul roşu, dar şi pe scenă. Cate Blanchett, Amy Adams sau Angelina Jolie au fost doar o parte dintre actriţele care au atras atenţia prin rochiile purtate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Care au fost cele mai bine îmbrăcate vedete de la premiile Oscar, dar şi care au fost cei care au gafat în stil mare, am aflat la Adevărul Live, acolo unde Mirela Diaconu, designer vestimentar, a purtat o discuţie cu Adriana Mariş.

Cele mai importante declaraţii: 

„Vedetele noastre arată din ce în ce mai bine, îşi fac temele, există deschidere către designul românesc. Dau exemplul cu Premiile Gopo, a fost un eşec total. Sunt mulţi designeri care fac rochii special pentru eveniment, dar pot să dea şi două-trei sfaturi. În filmul şi teatrul românesc se vede acest refuz pentru sfaturi din partea designerului. În plus e o formă de respect faţă de tine“, este de părere Mirela Diaconu, designer vestimentar.

„Angelina Jolie a avut o rochie cu joc de transparenţe care este foarte intrigant. Amy Adams a fost foarte frumoasă într-o ţinută Gucci Premiere. Au fost nuanţe deschise, chiar pastelate“, apreciază şi Adriana Mariş cu privire la ţinutele vedetelor de la gala Premiilor Oscar.

„Promovarea pe internet a luat amploare, iar revistele de specialitate acordă atenţie designerilor români. Este foarte uşor să te îmbraci frumos. Suntem din ce în ce mai mulţi şi concurenţa este din ce în ce mai mare. Designerii români pot să vândă uşor şi în afară, piaţa din România este limitată: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Constanţa. Târgurile de la Paris sau Berlin sunt o oportunitate de promovare, iar ministerul şi diverse asociaţii ne ajută să ne înscriem“, mai spune Mirela Diaconu.

„Voi lansa colecţia de primăvară-vară, la sfârşitul lui martie. Voi relua linia de accesorii, de pantofi. Apoi continui să merg la târguri“, încheie Mirela Diaconu.

Mirela Diaconu, designer vestimentar FOTO Dorin Constanda

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: