Dinozaurii invadează lumea modernă: show-ul Jurassic Experience, în premieră la Sala Palatului

Dinozaurii invadează lumea modernă: show-ul Jurassic Experience, în premieră la Sala Palatului

Show-ul „Jurassic Experience“ este recomandat copiilor de peste trei ani

Show-ul live „Jurassic Experience“, o poveste care explorează fascinaţia oamenilor faţă de cele mai interesante animale preistorice, dedicat întregii familii, va fi prezentat pe 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

După lansarea blockbusterului „Jurassic World“ din 2015, care s-a alăturat celor mai de succes producţii cinematografice din istorie, fiind surclasat doar de „Titanic“ şi „Avatar“, anul 2015 a devenit „anul revenirii dinozaurilor“.

Astfel, povestea celor mai interesante figuri preistorice va fi prezentată în premieră, în România, în cadrul unui spectacol inovativ. Pe 7 decembrie, micuţii, dar şi adulţii pasionaţi de lumea dinozaurilor sunt invitaţi la „Jurassic Experience“, o aventură captivantă pe tărâmul celor mai puternice creaturi. 

Graţie tehnologiei de ultimă generaţie, scena Sălii Palatului va căpăta dimensiuni ficţionale pentru a aduce la viaţă o lume misterioasă, dominată de brontozauri giganţi, velociraptori, stegozauri dar şi de regele lor neîncoronat, Tiranozaurus Rex, ce îi vor provoca pe eroii lumii reale să lupte pentru supravieţuire. 

Conceput într-o manieră originală, succesul  show-ului „Jurassic Experience“ va fi amplificat prin muzică şi culoare la care se adaugă decoruri, costume fascinante, dar şi proiecţii video şi efecte speciale unice. „Jurassic Experience“ este un show live recomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani.

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la magazinele partenere precum şi online pe www.eventim.ro. Preturile acestora diferă în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: VIP -  170 lei, Cat. 1 – 130 lei, Cat. 2- 100 lei, Cat. 3 – 70 lei şi Cat. 4 – 45 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: