Vivien Leigh, o divă doar pe ecran. Actriţa din filmul „Pe aripile vântului“ avea aventuri cu femei şi plătea bărbaţii pentru sex

Vivien Leigh, o divă doar pe ecran. Actriţa din filmul „Pe aripile vântului“ avea aventuri cu femei şi plătea bărbaţii pentru sex

Actriţa din filmul Pe aripile vântului a dus o viaţă controversată (Foto: arhivă)

A fost descrisă drept „esenţa feminităţii engleze” de către John Betjeman, un poet din acele vremuri. În plus, din afară, căsătoria lui Vivien Leigh cu Laurence Olivier era un basm pentru Hollywood-ul anilor ‘30. Desigur, era prea bine ca să fie adevărat. Potrivit unei biografii, actriţa care a jucat rolul lui Scarlett O'Hara în Gone With the Wind era bisexuală şi nu putea avea o relaţie stabilă.

Căsătoria ei cu Olivier a fost o ruşine, amândoi înşelându-se doar la câteva luni de la debutul relaţiei lor, în 1937, potrivit relatărilor martorilor. Cel puţin trei dintre cuceririle lesbiene ale actriţei sunt dezvăluite în „Damn You, Scarlett O'Hara”. Biografia descrie apetitul ei greu de satisfăcut pentru bărbaţii care se prostituau la Scotty's, un bordel din Los Angeles care funcţiona sub sigla unei benzinării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările