VIDEO Cum primeşte Cheloo colindătorii

VIDEO Cum primeşte Cheloo colindătorii

În ciuda aparenţelor, Cheloo este un artist sensibil FOTO Antena 1

De când este membru al juriului de la „X Factor“, Cheloo, unul dintre membrii trupei Paraziţii, pare că a început să aprecieze şi alte genuri muzicale. Într-un spot publicitar filmat recent, rapperul primeşte chiar şi colindători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chello nu este singurul care se bucură de cântecele tradiţionale de Crăciun. Lui i se alătură Cristi Minculescu şi Adi Despot, în cea mai nouă campanie Bergenbier.

Campania „Hai la colindat“ prinde viaţă în trei spoturi TV care ilustrează atmosfera Sărbătorilor de iarnă. Trei prieteni îşi aduc aminte de copilărie, iar acest lucru îi face săplece la colindat. 

Însă cum niciodată nu poţi şti ce surprize se ascund în spatele uşii la care vei suna, cei trei au surpriza (sau şocul?) să-îi întâlnească pe Cheloo, Cristi Minculescu şi Adi Despot.Povestea e cu atât mai frumoasă cu cât artiştii îi primesc în casă lor pe colindători şi îi invită la o bere.

 

Tradiţia colindatului este reinventată şi în online, unde fanii Bergenbier îşi pot invita cei mai buni prieteni la colindat cu un catren inspirat, accesând aplicaţia dedicată. Cei care dau mai departe bucuria colindului vor avea parte de o surpriză specială pe 24 decembrie.

Cristi Minculescu primeşte colindători

„Chiar dacă poate nu mai sunt zăpezile de altădată, credem că spiritul sărbatorilor adevărate, trăite alături de familie şi prieteni, va rămâne mereu alături de noi. Împreun[ cu trei dintre cei mai importanţi muzicieni români, aducem un colind, un gând bun şi o urare pentru toţi prietenii care ne sunt aproape“, a declarat Mihai Bonca, director de marketing.

 Adi Despot primeşte colindători

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările