VIDEO Morgan Freeman a adormit în timpul unui interviu

Actorul Morgan Freeman a aţipit, în direct, în timpul unui interviu la o emisiune matinală

Actorul Morgan Freeman (75 de ani)  a adormit în timpul unui interviu pentru promovarea filmului „Now You See Me“, în care apare alături de Michael Caine.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce colegul său, Michael Caine (80), răspundea întrebărilor puse de reporteri, Freeman a fost surprins aţipind de câteva ori în timpul interviului difuzat live cu prezentatorii unei emisiuni aparţinând postului US TV.

Deşi actorul s-a trezit pe la jumătatea transmisiunii, cu greu a reuşit să reia firul conversaţiei, răspunzând la o singură întrebare la finalul interviului.

Din fericire, realizatorii emisiunii au tratat problema cu mult umor, postând diverse mesaje pe conturile lor de socializare.

Am acest efect asupra oamenilor. Îmi pare atât de rău că am interrupt somnul lui Morgam Freeman“, a comentat Bill Wixey, unul dintre interviatori.


Lungmetrajul „Now You See Me“ este regizat de Louis Leterrier şi spune povestea  unui grup de iluzionişti cunoscuţi sub numele de „Cei patru călăreţi“ care îşi folosesc tehnicile de magie drept acoperire pentru a fura de la cei bogaţi şi a-i ajuta pe cei care au pierdut totul din cauza crizei economice.

Alături de Freeman mai joacă Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco şi Woody Harrelson.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările