Morgan Freeman a murit din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morgan Freeman FOTO: imdb.com
Morgan Freeman FOTO: imdb.com

Actorul american este preferatul farsorilor pe internet care anunţă, periodic, decesul acestuia. Astfel, în weekend, Morgan Freeman a fost „ucis" din nou, moartea sa fiind anunţată printr-o pagină creată pe reţeaua socială Facebook care a adunat peste 66.000 de like-uri.

L-a jucat pe Dumnezeu în filmul „Dumnezeu pentru o zi" („Bruce Almighty"), lansat în anul 2003, dar oare Morgan Freeman şi-a cunoscut Creatorul? se întreabă publicaţia E!Online care anunţă cel mai „recent" deces al renumitului actor american, în vârstă de 75 de ani.

Ultimul zvon privind moartea sa a apărut în acest weekend, când a căpătat notorietate o pagină de Facebook intitulată „R.I.P. Morgan Freeman", ce a înregistrat 66.000 de like-uri.

E!Online a verificat imediat zvonul, care s-a dovedit a fi total neadevărat. „Morgan este viu şi sănătos şi face parte din lunga listă de actori care au căzut victime acestei farse", a declarat unul dintre reprezentanţii actorului.

Aceasta nu este prima oară când Freeman a fost declarat mort înainte de termen. În urmă cu doi ani, un anunţ pe Twitter crea rumoare în rândul fanilor săi care aflaseră astfel de moartea sa prematură.

De această dată, creatorii paginii de Facebook „R.I.P. Morgan Freeman" au vrut doar să testeze reacţia publicului. Deşi conţinea şi mesajul „Este bine şi sănătos, încetaţi să mai credeţi tot ce scrie pe internet!", profilul paginii a fost invadat de mii de mesaje de condoleanţe şi păreri de rău postate de cei cărora le-a scăpat informaţia prin care „R.I.P. Morgan Freeman" se infirma pe sine însăşi.

Înainte, nouă din zece astfel de zvonuri erau lansate pe Twitter, însă mai noi internauţii au implicat şi Facebook în păcălelile lor. „Când va muri cu adevărat Morgan Freeman s-au putea ca oamenii să nu mai creadă informaţia", a comentat E!Online.

Actorul este deţinătorul a 99 de titlul de producţii cinematografice, apărând pe marile ecrane încă din anii '60. Primul Oscar l-a primit în 2005, pentru rolul secundar jucat în pelicula „Million Dollar Baby", a lui Clint Eastwood. Până atunci, a câştigat însă alte 52 de premii şi 42 de nominalizări. Acestora li se adaugă şi ultima nominalizare la Oscarurile din 2010, pentru rolul principal din producţia „Invictus" („Neînfrânt") prin care l-a interpretat pe Nelson Mandela.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite