Una dintre fetele din clipul „Chica Bomb” vrea în telenovele

Una dintre fetele din clipul „Chica Bomb” vrea în telenovele

Mayra Munoz vrea să devină actriţă de telenovele

A sucit minţile a mii de bărbaţi din România cu apariţia sa extrem de senzuală din videoclipul lui Dan Bălan, fostul component al trupei O-Zone. Dar, în realitate, frumoasa tânără din El Salvador este o persoană cât se poate de obişnuită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mayra Munoz este una din cele patru fete super senzuale care apar în videoclipul piesei „Chica Bomb" realizat anul trecut în Statele Unite ale Americii. În urma apariţiei acestuia la televiziunile din România, frumoasa brunetă are deja admiratori în ţara noastră.

Fostă miss în ţara sa natală, focoasa brunetă nu este o „devoratoare de bărbaţi", aşa cum s-ar putea crede. Mayra a primit, în familie, o educaţie strictă, se consideră o bună catolică şi, după cum declara recent într-un interviu, se roagă la Dumnezeu în fiecare dimineaţă.

Spre dezamăgire admiratorilor săi din România, tânăra din El Salvador are o relaţie serioasă de ceva timp. După ce s-a mutat în California, Statele Unite, Mayra visează să obţină cât mai curând un rol într-o telenovelă, indiferent dacă aceasta este produsă de o televiziune din America Latină sau un din Statele Unite.

Până atunci, ea se dedică pasiunilor sale, cum ar fi cântatul la flaut, după cum singură mărturiseşte pe propria pagină din reţeau de socializare Facebook.

Vezi aici GALERIE FOTO cu bruneta sexy din videoclipul „Chica Bomb”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările