Tudor Gheorghe, despre momentul când a încercat heroină: „Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna“ VIDEO

Tudor Gheorghe, despre momentul când a încercat heroină: „Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna“ VIDEO

Tudor Gheorghe a experimentat heroina în anul 1984 FOTO TVR

Cântăreţul şi actorul Tudor Gheorghe, în vârstă de 74 de ani, a vorbit despre momentul în care a experimentat heroina pentru că a vrut să vadă ce simte o persoană care se droghează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Gheorghe a făcut, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii „Marius Tucă Show“, o dezvăluire inedită. Artistul a mărturisit că a rugat doi medici să îi injecteze heroină când se afla în Long Island, lângă New York, scrie Mediafax
 
„Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. Ningea şi ultima imagine pe care am văzut-o erau fulgii ăia mari de zăpadă ce cădeau pe la fereastră. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Eram fericit, mângâiam o harpă ceva, totul era argintiu. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea, pe la ora 3.00, cu o sete şi o poftă de dulciuri...“, a mărturisit Tudor Gheorghe.
 
Artistul a explicat că a vrut să vadă cum se simt oamenii drogaţi în cazul în care va avea vreodată de jucat rolul unei persoane care se află sub influenţa stupefiantelor şi, mai mult, şi-a dorit să fie filmat de cei doi medici care l-au asistat. Se întâmpla în anul 1984, pe când avea 39 de ani. 
 
„Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat trebuie să ştiu cum e. Le-am explicat celor doi medici că vreau să fac un experiment“, a spus Tudor Gheorghe.
 
„Eu nu am dureri de cap de obicei. A doua zi de dimineaţă, ei mă aşteptau râzând, şi mă durea aerul din jurul capului“, şi-a amintit artistul. 
 
Tudor Gheorghe a povestit şi cum au decurs următoarele ore după ce „a făcut experimentul“. 
 
„Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whiskey cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut. Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea, la ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11. Am dormit neîntors. Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea.
 
„Mi-e groază când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pe mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi şi nu îmi dau seama cum se poate“, a recunoscut muzicianul.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: