Scenariul filmului „Rust” nu prevedea ca Baldwin să tragă cu arma în momentul în care actorul a împuşcat-o din greşeală pe directoarea de imagine

Scenariul filmului „Rust” nu prevedea ca Baldwin să tragă cu arma în momentul în care actorul a împuşcat-o din greşeală pe directoarea de imagine

FOTO: Getty Images

Scenariul filmului „Rust” nu prevedea ca actorul să tragă focuri de armă în momentul în care a împuşcat-o din greşeală pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, potrivit mărturiilor dintr-un proces intentat actorului, relatează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Supervizoarea de scenariu Mamie Mitchell, cea care a sunat la poliţie după tragedia de pe platoul de filmare din New Mexico, este cea care a depus plângere împotriva actorului.

Avocatul ei l-a acuzat pe actor că „juca ruletă rusească” când a tras cu arma, fără să o verifice, potrivit Digi24. 

Baldwin şi producătorii filmului, care au fost de asemenea citaţi în proces, nu au comentat încă această informaţie.

Actorul de la Hollywood a distribuit anterior pe reţelele sociale declaraţiile unui membru al echipei de filmare, care respingea sugestiile că platoul de filmare nu era sigur.

Autorităţile investighează încă incidentul din 21 octombrie care a avut loc pe platourile de filmare ale westernului „Rust”. Nimeni nu a fost pus sub acuzare în acest moment.

Plângerea depusă de Mitchell susţine că scenariul presupunea trei planuri apropiate - unul pe ochii lui Baldwin, altul cu o pată de sânge pe umăr şi unul „în timp ce îşi ducea mâna la toc şi scotea pistolul”.

„Nu era nimic în scenariu despre pistolul care a fost descărcat de Baldwin sau de orice altă persoană”, se arată în plângere.

Potrivit datelor primite de instanţă, Baldwin a primit arma de la asistentul de regie al filmului, care nu ştia că pistolul conţine muniţie reală şi care a spus că e sigur, strigând „pistol rece”.

Allred a mai spus că Baldwin „a ales să joace ruleta rusească atunci când a tras cu o armă fără să o verifice şi fără ca armurierul să facă acest lucru în prezenţa lui”.

Armuriera filmului, care a fost responsabilă pentru armele şi muniţia de pe platou, a spus că nu ştie cum a ajuns muniţia reală în acel pistol.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările