Ronnie Wood s-a vindecat de cancer: „A fost o minune, eu eram pregătit să plec“

Ronnie Wood s-a vindecat de cancer: „A fost o minune, eu eram pregătit să plec“

Ronnie Wood se aştepta ca plămânii să-i explodeze având în vedere stilul de viaţă pe care l-a avut FOTO Guliver/Getty Images

Chitaristul trupei The Rolling Stones, Ronnie Wood, în vârstă de 70 de ani, a anunţat că s-a vindecat de cancer, precizând că era pregătit să moară, dar că a fost incredibil de norocos că boala nu s-a răspândit având în vedere stilul său de viaţă.

Ronnie Wood a dezvăluit în vara anului trecut că a fost diagnosticat cu caner şi că s-a pregătit să-şi ia rămas bun de la familie. Acum, chitaristul The Rolling Stones a anunţat, într-un interviu pentru Metro, citat de ABC, că s-a vindecat, doctorii reuşind să elimine o parte din plămânul stâng care era afectată de boală. 
 
„Timp de trei luni am fost sub supravegherea medicilor, acum totul este curat, doctorii mi-au zis să mă bucur de viaţă“, a declarat Wood. Chitarisul s-a bucurat că nu a fost obligat să facă şedinţe de chimioterapie, pe care spune că oricum le-ar fi refuzat fiindcă nu voia să-şi piardă părul. 
 
Wood a recunoscut că este un miracol faptul că nu i-au fost afectaţi ambii plămâni, având în vedere stilul de viaţă pe care l-a dus: a fost fumător înrăit vreme de 50 de ani, a renunţat la acest viciu în 2016, după ce au venit pe lume gemenele sale, şi a fost internat în clinici de dezintoxicare în repetate rânduri, fiind dependent de droguri şi alcool.
 
„A fost o minune că plămânii mei nu au fost distruşi de cancer. Este o minune că nu mi-au explodat plămânii. Dacă se răspândeşte în corp, este o cauză pierdută. Din fericire, la mine nu a fost cazul şi nu am avut nevoie de chimioterapie“, a mai spus starul.
 
Totodată, acesta a subliniat că este recunoscător că a primit o nouă şansă: „Am avut o viaţă grozavă şi eram pregătit să plec. Wow! Nu mi-am imaginat niciodată că voi primi şansa de a trăi atât de mult. Ce amânare!“
 
În ceea ce priveşte turneul european pe care trupa The Rolling Stones îl va susţine în perioada 17 mai-8 iulie, Wood spune că el şi colegii lui sunt mai entuziasmaţi ca niciodată să cânte live. 
 
Potrivit biografiei News.ro, Ronald David Wood, născut pe 1 iunie 1947, în Hillingdon (Anglia), este chitarist şi compozitor. Şi-a început cariera de chitarist ca membru al trupei The Birds, în 1964. A devenit cunoscut ca parte a formaţiei Faces, din care făcea parte şi Rod Stewart, şi a Jeff Beck Group. În 1975, el s-a alăturat formaţiei The Rolling Stones, la invitaţia prietenului său Keith Richards, după plecarea lui Mick Taylor din trupă. Primul album al grupului la înregistrarea căruia a participat Wood este „Black and Blue“ (1976). Pe lângă materialele de studio şi turneele realizate cu The Rolling Stones, Ronnie Wood a lansat şapte albume solo, cel mai recent fiind „I Feel Like Playing“ (2010).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările