Regina a luat o decizie prin care îşi arată încrederea în Ducesa Meghan: ce sarcină importantă i-a încredinţat

Regina a luat o decizie prin care îşi arată încrederea în Ducesa Meghan: ce sarcină importantă i-a încredinţat

Regina Elisabeta şi Ducesa de Sussex par să se înţeleagă din ce în ce mai bine FOTO Guliver/Getty

Regina Elisabeta a II-a i-a încredinţat Ducesei Meghan cea mai importantă responsabilitatea de până acum: primul patronaj regal. Titlul vine la opt luni după ce actriţa s-a căsătorit cu nepotul suveranei, Prinţul Harry.

Ştiri pe aceeaşi temă

Teatrul Naţional din Londra se va afla de acum înainte sub Înaltul Patronaj al Ducesei de Sussex, după o decizie prin care Regina a dorit să-şi arate încrederea în soţia nepotului său, potrivit Harper's Bazaar
 
De altfel, în luna decembrie, Meghan Markle a avut o întâlnire privată cu directorul instituţiei, Rufus Norris, pentru a discuta proiectele viitoare. 
 
Din postura de patron regal al teatrului londonez, Ducesa de Sussex va consolida legătura cu instituţiile de profil din Statele Unite. Alegerea Reginei nu este însă întâmplătoare, având în vedere că Meghan Markle a studiat teatrul la Universitatea Northwestern şi se bucură de contacte în industria americană după ce a jucat vreme de şapte ani în serialul „Suits“. 
 
De altfel, de când a devenit membră a familiei regale britanice, Meghan Markle şi-a arătat interesul faţă de proiectele din zona artistică – a participat alături de soţul ei la o punere în scenă a musicalului Hamilton în scop caritabil şi, înainte de Crăciun, a vizitat singură Brinsworth House, un cămin pentru veteranii industriei de divertisment din Marea Britanie. 
 
Acesta este primul patronaj al Ducesei de Sussex şi vine la opt luni de la nunta cu Prinţul Harry, căruia îi va dărui în această primăvară un copil. 
 
Cumnata ei, Ducesa de Cambridge, care a intrat oficial în familia regală britanică în 2011, şi-a primit primul patronaj la şase luni de la căsătoria cu Prinţul William. De atunci, Kate Middleton a ajuns să patroneze diverse instituţii, printre care muzee şi organizaţii caritabile dedicate copiilor. 
   
Ducii de Sussex, alături de actorii din distribuţia musicalului Hamilton FOTO Guliver/Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările