Prinţul William, „furios şi îngrijorat“ după ce fratele său a recunoscut că există tensiuni între ei

Prinţul William, „furios şi îngrijorat“ după ce fratele său a recunoscut că există tensiuni între ei

Prinţul Harry şi prinţul William

Prinţul William este „îngrijorat“ pentru fratele său, după ce prinţul Harry a vorbit despre sănătatea sa mentală într-un documentar TV, a declarat o sursă din interiorul Palatului Kensington pentru BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul William speră că ducele şi ducesa de Sussex „sunt în regulă“, după ce au declarat în cadrul documentarului ITV că se luptă cu presiunea mediatică.  
 
Palatul Kensington nu a făcut niciun comentariu cu privire la documentarul ITV, care a fost difuzat duminică. Reporterii i-au urmat pe ducele şi ducesa de Sussex în turneul regal din sudul Africii, care a avut loc la începutul acestei luni, scrie bbc.com
 
Potrivit sursei citate de BBC, prinţul William a fost chiar „furios“ pe fratele său, după ce prinţul Harry a recunoscut că au existat tensiuni între ei. 
 
Luni de zile presa britanică a speculat acest aspect publicând diverse informaţii privind presupusele motive care au dus la ruptura „celor patru fabuloşi“, aşa cum au fost supranumite cuplurile regale.

Întrebat dacă aceste zvonuri sunt false, Harry s-a ferit să le dezmintă şi a explicat: „Parte a acestui rol, parte a acestui job, parte a acestei familii este presiunea sub care se află, inevitabil se întâmplă lucruri. Dar dincolo de orice suntem fraţi şi mereu vom fi. Cu siguranţă în acest moment mergem pe drumuri diferite, dar întotdeauna îi voi fi alături, după cum ştiu că şi el va fi mereu acolo pentru mine. Într-adevăr nu ne mai vedem atât de mult cum obişnuiam pentru că suntem foarte ocupaţi, dar îl iubesc sincer. Ca fraţi avem şi zile bune, şi zile proaste“, a declarat ducele de Sussex.
 
De asemenea, nu cu mult timp înainte să moară într-un accident de maşină, prinţesa Diana ar fi vorbit cu prinţul William despre ce fel de persoană ar trebui să fie viitoarea lui soţie şi că, înainte de toate, el şi fratele lui ar trebui să rămână întotdeauna cei mai buni prieteni şi să aibă grijă unul de altul, notează Daily Mail. 
 
Not long before she died, Diana talked to William about the kind of woman he might marry. She told him that the most important thing was that they should be best friends (pictured, Princess Diana with William and Harry at home in Kensington Palace)
Prinţesa Diana, alături de micuţii William şi Harry 

De asemenea, prinţul William şi-ar fi exprimat îngrijorarea cu privire la siguranţa cuplului şi la vulnerabilitatea afişată. Dacă prinţul Harry se teme că „istoria se va repeta“ acuzând presa că îi hărţuieşte soţia, aşa cum s-a întâmplat în cazul mamei lui, prinţesa Diana, William nu mai vede în presă o ameninţare, notează bbc.com.
 
De asemenea, ducesa Meghan a acordat un interviu în care a fost copleşită de emoţii în momentul în care a fost întrebată cât de greu este să facă faţă presiunii mediatice. 
 
Meghan Markle a mărturisit că nu este OK, pentru că viaţa ca membru al familiei regale este „dificilă“: „Când l-am întâlnit pe Harry prima dată, prietenii mei erau fericiţi pentru mine pentru că şi eu eram fericită. Dar toţi prietenii mei englezi mi-au spus «Suntem siguri că este grozav (n.r. – Harry), dar nu ar trebui să o faci (n.r. să te căsătoreşti cu el) pentru că tabloidele îţi vor distruge viaţa».“

Speculaţiile privind distanţarea celor doi fii ai prinţului Charles şi ai prinţesei Diana au pornit de la o presupusă neînţelegere între soţiile lor şi au fost alimentate după ce ducii de Sussex au părăsit Palatul Kensington de la Londra, unde locuiau cu ducii de Cambridge, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor. Mai mult, cuplurile regale au încetat să mai lucreze la aceeaşi fundaţie regală şi au apărut tot mai rar împreună. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările