Palatul Buckingham, reacţie neobişnuită privind zvonurile că ducesele Kate şi Meghan sunt în conflict

Palatul Buckingham, reacţie neobişnuită privind zvonurile că ducesele Kate şi Meghan sunt în conflict

Cuplurile regale vor mai locui împreună doar până în luna ianuarie a anului viitor FOTO Guliver/Getty Images

Reprezentanţii Palatului Buckingham au făcut o mişcare de comunicare neobişnuită, comentând speculaţiile privind relaţia tensionată dintre ducesele Kate Middleton şi Meghan Markle.

Ştiri pe aceeaşi temă

Articolele despre presupusa dispută dintre soţiile prinţilor William şi Harry s-au înmulţit în ultimele zile, mai ales după anunţul oficial că Ducii de Sussex se vor muta de la Palatul Kensington, unde locuiau alături de Ducii de Cambridge. 
 
În ultima lună, presa britanică şi americană a scris în repetate rânduri că ducesele nu au o relaţie apropiată şi chiar au avut mai multe conflicte, acesta fiind şi principalul motiv pentru care cuplurile regale au hotărât să nu mai locuiască împreună. Pe de altă parte, la momentul anunţului că Meghan şi Harry se vor muta la cabana Frogmore, aflată în incinta castelului Windsor, s-a precizat că la baza decizie a stat faptul că familia lor se va mări, ducesa fiind însărcinată, şi că îşi doresc mai multă linişte. 
 
Într-o reacţie rară, biroul de presă al Palatului Buckingham, reşedinţa oficială a Reginei, a negat ideea că Meghan Markle şi Kate Middleton nu se înţeleg. Mai mult, reprezentanţii au răspuns unei informaţii punctuale publicate de tabloidul The Sun potrivit căreia Ducesa de Cambridge i-ar fi atras atenţia cumnatei sale să nu li se mai adreseze niciodată pe un ton ridicat membrilor staff-ului ei. „Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată!“, a precizat Palatul, potrivit Harpers Bazaar.
 
Reacţia este una neobişnuită, având în vedere că familia regală britanică refuză întotdeauna să comenteze scandalurile şi zvonurile apărute în presă. 
 
 
La rândul ei, Ducesa Kate Middleton a fost chestionată recent pe marginea acestui subiect în timpul unui angajament public. Soţia Prinţului William a evitat un răspuns direct, însă a dat de înţeles că relaţia cu Meghan Markle este una absolut normală, declarând că aşteaptă cu nerăbdare ca ea să dea naştere primului copil, în primăvară. 
 
„Sunt foarte încântată. Nu există un moment mai potrivit pentru a avea cu toţii copii. Mai ales când vine vorba de un verişor sau de o verişoară pentru George, Charlote şi Louis. Da, absolut, va fi cu adevărat special“, a precizat Ducesa Kate. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările