Ştiri cu vedete

Ştiri cu vedete

Ileana Lazariuc (foto), soţia lui Ion Ion Ţiriac, a născut un băieţel,  weekendul trecut, la spitalul Saint Antoine din Paris, relatează „Click!“. Acesta este cel de-al doilea copil al Ilenei (27 de ani) şi al lui Ion Ion, de altfel, cel de-al doilea nepot al fostului tenismen Ion Ţiriac. Tot la spitalul Saint Antoine, în martie 2008, a venit pe lume şi Alexandru, primul copil al cuplului Ţiriac.

Ştiri cu vedete

Ştiri cu vedete

Festivalul Rock The City, care va avea loc la 28 iunie, în Bucureşti, se mută de pe Stadionul Arcul de Triumf la Arenele Romane, Gisele Bundchen (28 de ani), cel mai bine plătit top-model din lume, este însărcinat,  realizatoarea TV Oprah Winfrey (55 de ani) a decis să-i ducă pe toţi angajaţii săi, împreună cu familiile lor, într-o vacanţă plătită integral de ea şi actriţa Scarlett Johansson (24 de ani) va interpreta rolu

Bruce Willis, pictorial sexy

Bruce Willis, pictorial sexy

Actorul apare în ultimul număr al revistei „W“ într-un pictorial incendiar. Fotografiile îl înfăţişează, alături de noua sa soţie, în ipostaze provocatoare, semn că starul trăieşte o a doua tinereţe după căsătoria cu modelul britanic.

VIDEO Oceana dansează şi cântă la B’Estfest

VIDEO Oceana dansează  şi cântă la B’Estfest

Exotica artistă va concerta la festivalul de la Romexpo la 3 iulie, alături de trupa Franz Ferdinand şi de Gabriela Cilmi. „Cry, Cry“, primul ei single, a fost considerat hitul primăverii de către radiourile din România. Oceana ştie că românii se numără printre primii care i-au îndrăgit muzica.

Ştiri cu vedete

Ştiri cu vedete

Tribunalul Bucureşti a decis ca TVR Media să-i plătească lui Ştefan Bănică jr despăgubiri de 5.000 de euro,  trei dintre cele 24 de finaliste la concursul Miss Universe România au fost descalificate, lungmetrajul „State de România - Student la Sorbona“  va continua în toamnă la PRO TV cu serialul „State de România“ şi cei şase copii ai Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt sunt deja conştienţi de problemele cu ca

„Briliant“ Mutu s-a devalorizat!

„Briliant“ Mutu s-a devalorizat!

Fiorentina va stabili preţul de transfer al lui Adi Mutu în jurul sumei de 12 milioane de euro. În decurs de un an de zile, cota de piaţă a „Briliantului“ s-a înjumătăţit, motivele principale fiind vârsta înaintată şi desele accidentări.

VIDEO Părinţii manelelor revin pe scenă

VIDEO Părinţii manelelor revin pe scenă

Trupele Azur şi Generic vor susţine un spectacol aniversar la 25 iunie, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu“ din Bucureşti. În anii ’80 au dat naştere unui fenomen, dar s-au retras după Revoluţie. Nelu Vlad (Azur) şi Dan Ciotoi (Generic) revin, alături de trupele lor, pentru a aniversa trei decenii de carieră.

Tom Cruise, din nou în „Misiune Imposibilă“- Ştiri pe scurt

Tom Cruise, din nou în „Misiune Imposibilă“- Ştiri pe scurt

Înainte de lansarea albumului „Wait For Me“, Moby (43 de ani) şi-a surprins fanii cu păreri tranşante referitoare la propriile sale creaţii muzicale, actorii Russell Crowe, Adam Sandler, Emma Thompson, Julia Louis-Dreyfus şi muzicienii Ringo Starr, Bryan Adams şi ZZ Top se numără printre artiştii care vor avea câte o stea pe Hollywood Walk of Fame în 2010, actorul american Tom Cruise  va colabora din nou cu regizorul J.J. Abr

Vedeta Ann Cuthbert

Vedeta Ann Cuthbert

Interpreta lui Kim Bauer din serialul „24”, ale cărui două serii sunt distribuite în fiecare săptămână pe DVD, alături de „Adevărul magazin de duminică”, este canadianca Elisha Ann Cuthbert.

Vedetele au „arici“ la buzunare

Vedetele au „arici“ la buzunare

Marţi seară a avut loc o licitaţie caritabilă organizată pentru asociaţia „Inima copiilor“, la care au participat peste o sută de persoane. Liana Stanciu (38 de ani) a prezentat evenimentul şi a fost şi cea care a încercat să „scoată bani“ de la vedetele autohtone, uşor rezervate în această privinţă.

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

acum 10 luni · comentarii (6)

Şi era miez de zi, şi mai era şi miez de noapte, iar noi ne hăhăiam ca proştii, că, de, eram copii de provincie, din familii cu frica lui Dumnezeu, iar el spunea cuvintele alea, în direct, pe radio. Asta până să ne cuprindă vocea aia nepământeană ca-ntr-un cocon, până se ne hipnotizeze mintea aia sclipitoare şi să ne deschidă ochii şi visurile.

acum 10 luni · comentarii (10)

Cam astea sunt întrebările pe care le întâlneşti frecvent atunci când îţi faci prieteni noi azi. Exista şi în anii ‘90 o reţea de socializare, se chema Mirc şi era un fel de bunicul Facebook-ului, dar era destul de rudimentar. Funcţiona pe “asl pls”, dacă vă amintiţi faimoasa expresie. Dar şi atunci, muzica era tot ca şi azi, parte din identitatea personală.

acum 2 ani · comentarii (1)

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 2 ani · comentarii (5)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 2 ani · comentarii (59)

Tu te-ai întrebat cum adună vedetele milioane de like-uri pe Facebook? Majoritatea acestor like-uri sunt câştigate pe bune, datorită carierelor de succes şi a brand-ului personal atent promovat în timp. Dar din ce în ce mai multe vedete vor să-şi crească rapid pagina Facebook folosindu-se de o strategie pe care eu o numesc „Metoda Poptămaş“.

acum 3 ani · comentarii (0)

Marele actor Gheorghe Dinică ne-a părăsit la 10 noiembrie 2009, după ce a luptat cu o grea suferinţă. A dat viaţă unor personaje memorabile, încântând generaţii întregi de români cu figura sa luminoasă şi replicile debordând de un umor sănătos şi o fină ironie.

acum 3 ani · comentarii (3)

Sunt zile în care e tare greu să fii femeie. Nici nu vă gândiţi voi care sunt acele zile şi săriţi repede crezând că… Nu, sunt zile obişnuite. Dar te întrebi: dacă îţi e greu să fii femeie e ceva greşit în asta? Poate o fi chiar cuvântul în sine, poate e presiunea prea mare pentru un cuvânt atât de simplu, compus din doar şase litere.

acum 3 ani · comentarii (6)

Da’ chiar aşa. De ce l-a ajutat Arsenie Boca pe Daniel Buzdugan să scape cu viaţă după ce a alunecat pe gresie în baie? Simplu ca bună ziua. Ca să îşi bage el „de toate“ la radio, să facă tot felul de glume proaste şi să creadă că are o misiune divină atunci când mănâncă tot felul de rahaturi cu pretenţii de umor de bună calitate. Să o luam încetişor pe gresia udă a faptelor cu desfăşurarea situaţiei în culpă.

acum 3 ani · comentarii (5)

Să nu mă înţelegeţi greşit, modelul de familie promovat de Cătălin Măruţă şi soţia sa Andra poate fi unul de urmat. Fără amantlâcuri la vedere, fără scandaluri mediatizate, un cuplu de casă cu prunci crescuţi frumos, cu respectarea ritualurilor creştine şi a tradiţiilor româneşti. O familie cu o situaţie materială excelentă care s-a impus de bună seamă în ceea ce noi numim high-life-ul bucureştean şi nu numai.

acum 3 ani · comentarii (24)